kåbban

kom hem för ett tag sen från kåbdalis!=) vi har haft mycket roligt, det vart inte riktigt som vi hade planerat, men superduper ändå! :D

på fredag när vi kom frasn for vi och åkta någa kvällsåk i backen, det var ju nästan första gången ansi åkte, men hon var jätte diktig! :D tror ni inte vi lyckas göra bort oss lite också, självklart;> haha, de var så roligt, så sodj ag och hanna en bit nedanför i backen och väntade på anna nä hon kom åkandes, också kommer de några killar, som inte alls var fula.. om man säger så:D en av dom kommer där och hoppar och de var 1 mm från att anna åkte in i han. sen ramla hon och åkte baklänges ner på ryggen typ, hahah, så roligt! :D sen for vi till vagnen, anna och hanna var lite busiga med mig då.  vi myste och åt candy och såg film och sånt, vi somna krong halv 12.

sen på lördag vakna vi kring 8, la oss och såg tv, sen käka frukost, sen slaom! sittliften var sjukt rolig! lite läskig i början för man var ju så högt upp;) vi gjorde en liten extremt lejdo och oseriös videohälsning som no kanske får se sen, vi åkte typ hela dagen, sen hem och åt palt, sen åkte vi mer. Sen tillbaks igen, for och duscha och basta, sen gjorde vi kycklingfilé och ris, åt. sen fixa vi oss lite, sen in till restaurangen, där vi satt ett tag, gjorde åssit. sen for vi tillbaks, såg tv, somna typ en snabbis. sen upp och städa ihop lite och sen la vi oss och såg wallander mastermind, den var sjukt bra. sen somna vi typ halv 1 kanske, sen upp halv 9 idag, städat, ätit frukost, sett film och så.

de var en lungn och skön helg med andra ord, men roligt hade vi för de! ;)

hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0