looov

tjenare!

igår kom vi hem typ kring 12 tiden, sen såg vi lite film sen somna vi.
sen for han till skolan imorse men själv låg man kvar och soov:D sen gick jag och mötte hanna också åt vi, sen kom emma och hanna for å praoa också såg vi tp=)

sen for vi hit till emma, de blir ju tårta sen, yey! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA EMMA SOM FYLLER 15 ÅR IDAG! ♥ tänk.. jag har kännt emma i hela 15 år nu, ganska coolt va?! ;)

nu har vi också påskloooooov, så gud förbannat skönt! hoppas på fint grill & skoterväder:)


Tisdag

Hej! Mobilåknig hejn(; efter praoen kom lena(emmas mamma) så då fixa vi hennes hår och så, tvätta och locka osv. Sen for vi och handla, efter de for jag med dima till öjebyn där var vi ett litet tag och såg hockey å spela kort och så;> sen for vi hit till simhallen i piteå där dom ska filma han till nån film eller nå, vet inte riktigt. Massa kameror och lampor och sånt, de blir nog fräsigt;) nu ska jag fortsätta kolla, hej då! :D och grattis till världens bästa emma som fyller hela 15 år imorgon<3

salong divine

idag har jag och emma praoat på salong divine hos ida=) klipp er där vettja, hon är duktig:D   de var riktigt kul faktiskt. först vikte vi handdukar, gjorde hål i slinghättorn, dammtorka produkthyllorna, sen så gick vi nå ärenden. sen åt vi lunche med hanna, hanna och emma, men dom gick gode snabbt. vi satt kvar gode länge, sen gick vi till ica och köpte nå typ vaniljbullar eller nå.
sen gicl vi tillbaks, då tvätta jag emmas hår, hede permanentspolar i hela, om man ska klara gesselprovet ska man klara de på 55 min, eller nå sånt. ohshit! sen tog jag ut dom och locka det, fast ida gjorde de mesta=) fräsiga lockar.
sen tvätta emma håret på mig, höll på att somna, sen trippeltånga hon mitt hår sen sluta vi=)
ikväll blir de promenad med vurtbarnet(hanna), kan verkligen behövas.........
byeeeee

daddy cool

hola!
idag har jag inte gjort så mycket. jag har skottar hur mycket som helst, fyfan! en hel bilväg från storvägen till garaget å sen från garaget till huset. men sen bara efter nån timme kom daniel och skotta med traktor.. så mitt  arbete var ganska meningslöst.. men ja svettades som en gris, å de var bra efter alla allt för goda måltider;) hehe
sen har jag varit med dmitri också:)  kom hem för ett tag sen och nu ska jag snart lägga mig å se nån film.
hanna skrev också ett meddelande på facebook till mig som fick mig att släppa en och annan tår.. BONEY M lp-skivan med daddy cool är borta! :(:(:(:( oh no.. alla minnen med den alltså;) och dansen gick så bra till den..
r.i.p lp-skivan!

the notebook

sitter här i min ensamhet och ser körslaget, fast kollar inte ens, de är ju inte ens bra:D
funderar på att snart lägga mig i min renbäddade mastergossäng! (var bara tvungen emma;D ) och se the notebook och gråta en skvätt, inte en liten skvätt heller, går ju som inte att hålla de inne när man ser den:o
ojojoj, vad ni önska att ni fick ligga i den nu, men ikke sa nikke! :)
har också hett in nå fett fräna låtar på mobilen som bla: yeah yeah wow wow, vacker utan spackel, daddy cool, telephone osv..

boda borg

kom nyss hem från skellefteå, har ju varit på nå konfaläger.

vi åkte ju då buss, stanna och åt på frasses i piteå. sen vidare dit. vi sov på nån församlingsgård eller nå.
på kvällen gjorde vi nå lekar å så, sen så låg alla på varsin bänk i kyrkan i pyjamas med kudde å sånt, också hade dom på nån lungn musik. gode mysigt faktiskt, ganska många somna;)
sen idag var vi på bodaborg, vi i mitt lag var inte så grymma på dedär, vi klarade en bana med hjälp av nå småpojkar som kallade mig f12:a när dom själva var typ 7..? vart lite förbannad, han gick typ iväg å grät.. haha, inte riktigt,  men han vart jävulskt sur på mig:o
sen så släppte bussen av mig å emma här hos mig eftersom de var efter vägen, vi stanna hela trafiken. vart värsta bilkön efter:D
nu ska jag äta, de jag är bäst på! =)

du är så yeah yeah wow wow

den här låten är ju jävla grym, sjunger den nu så vackert för hanna på tele! :)
den här måste väll alla känna igen! :D

Baa bapabapaba aaahh, baa bapabapaba aaahh
Baa bapabapaba aaahh, baa bapabapaba aaahh
Baa bapabapaba aaahh, baa bapabapaba aaahh
Baa bapabapaba aaahh, baa bapabapaba aaahh

Du är här, jag är frusen
Du är en av flera tusen
I en plastburk för oss unga
Är du där med mun och tunga

Du är flickan i reklamen
Som har tagit charmexamen
TV-Shop är så på riktigt
Det du säger är så viktigt

Och du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så
Du är så

Hjärtat slår hårt, helt utslagen
Jag vill höra andetagen
Fyra dB och jag kan höra
När du sen börjar förföra

Några ord om stora saker
Här finns allt för alla smaker
I en plastburk på tjugofyra tum
Sen så börjar jag att yra

För du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så
Du är så
Du är så

Baa bapabapaba aaahh, baa bapabapaba aaahh
Baa bapabapaba aaahh, baa bapabapaba aaahh

Du är här, jag är frusen
Du är en av flera tusen
Låt mig komma, kan du svära
På att du alltid ska va' nära?
Jag vill bara explodera
Lite till och lite mera
Som en lucka i mitt sinne
Känns det som jag har stängt inne

Och du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så
Du är så

Du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så, yeah yeah, wow wow
Du är så


skellefteå idag;)

godmorgon!
vaknade imorse av att minna kom in med en nybakt kladdkake bit med nå mojjs på:D inte helt fel! så åt lite av den sen klev jag upp ur sängen, så skönt att sova i sin säng, de var ett tag sen:)
och sen far vi till skellefteå på konfaläger, vi ska på bodaborg och så, kommer nog bli roligt! ;) tur man är vältränad å allt.. haha, verkligen inte! ;p
nu ska jag duscha och börja packa lite å så, hejs! =)

mätt..

idag började vi ju ´somvanligt 9, packa upp varor och prisärkte dom, sen fikarast, då får vi välja vilket fika å dricka som helst, vi tog brownies idag, faktiskt sjukt goda. sen jobba ett tag. sen fick vi rast halv 12, gick hem hit och åt, sen börja ett igen;) jobba.. sen så fick vi en fikarast med valritt fika,  men vi var så mätta, så v sket i de;o sen jobba till 3, sen fick vi välja varsin chipspåse å läsk för vi inte tog den fikarasten!

inte alls går vi upp lite i vikt denna vecka inte..;o vi blir övergödda på mat å gosaker vars vi än kommer;) och får alltid välja vad vi vill till lunch å midda, så ja.. vi växer! haha, nemen ikväll ska vi nog på  badhuset å bada i bla  "bananpoolen" (lång historia) ;)


praoooarna

goddagens solstrålar! ?

nu har vi lunch och har just ätit massa god food, de är ju som bra, man säger vad man vill ha så gör mormor de:) inte illa!

idag började vi kring 9, vi har packat upp varor och prismärkt dom med en sån där sak ni vet? satte också en sån där de stor : 20.00 kr mellan mina bröst, och emma hade så lågt sjävförtroende att hon hede: 00.00 kr mellan sina:p hahah! också hede jag också en på där de stod 495:D men de var då jävla billigt.. haha, skämt åsido.

vi börjar igen klockan 1, å ska väll vara där 2 timmar till, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.
nu sitter iaf emma och plinga på en gitarr hon vart så happy över att hon hitta här, och den hade 3 strängar.. men de är ju alltid nå! de går att spela tears in heven iaf, den låten jag blir så arg varje gång hon spelar, för hon spelar den ca 10000000 ggr på dag, är otroligt less de, och alltid bara dedär i början:D

(ingen bild idag eftersom att vi helt enkelt är för vackra för att visas..)

peaceout!

in the bus!

nu sitter vi på bussen, en röd gammel amazon blåste just förbi oss,gode frän;)
de är typ 11 mil tills vi är framme:D de är ju en våningsbuss, så jag och emma hade ju slagit läger längst fram däruppe, vi satt under massa jackor och gfardiner och såg film, de är ju ljust så man ser it annars;> men tror ni inte de kom en gammel gubbe och skulle ha ett himla säte.. oja! där förstörde han våran busslycka, haha, skämt åsido:p



emma fråga just om den stannar i vills.. smart tjej! ojje, sen sa hon: jag mena it så, men är de som slutstationen? då sa jag: emma, bussen heter östersund, så neej? :p
ni kanske it fattar nå, men he är ju inge ovanligt de inte:) heheeeeeeeee, damp!

lite frääääsiga bilder påå oss:


så ljust är de, har inte ens hett kameran på nån inställing eller nå;o

de får räcka, för jag ser inte vad jag gör.. hejdå! =)

Väntar..

Hej! Vi sitter nu på konsum här i arvidsjaur, bussen till villis skulle snart ha gått för en timme sen, men den hade kört av vägen eller nå sånt, sjukt segt:( emma är nu och köper choklad och nån tant som säljer bingolotter sitter och babblar med mig om allt och inget, fast mest med sig själv. Tror inte riktigt hon har alla getter hemma om man säger så;p stackarn.. Nu ska vi nog dra oss mot bussen som snart ska gå, nån busschaffis kom och sa de till oss nu, hur fan visste han att vi var här? :O aja, snällt vare:) hejdå!

villis today

tjenare!
har inte skrivit på länge, men har inte idas helt enkelt!
det har iaf vart en roligt helg! :) oja
idag ska jag och emma fara till vilhelmina ju, bussen går 12.00, men tror vi har med oss dator, med internet. och massa filmer;> så den över 5 timmar långa bussturen kanske man klarar av iaf=) emma älskar att åka buss säger hon, men hon är ju som hon är den där nominen:) haha, men älskar hon ändå!
nu ska jag packa lite å så:)  åå, idag är de typ väärldens bästa skoterväder å grilla ute väder, men vem tror noi ska sitta på en varm buss hela dan.. och nu  hör jag lisa å pappa planerar en skotertripp, jag vill också!!!! blä! aja, vi höres;)
(lite bilder från lovet när jag och hanna hade våra skoterdays) hejn är när vi skotta upp en "soffa" i backen våran vid älven:)
vurtbarnet arbetar hårt
ignorera min gay-look:S
hanna smygfotar..
mys!
hanna skottar;)
mot älven å lillbastun:)
haha...
ej fräsch bild;>
rökt polarkakon..
sen hade jag ett litet lejdt moment där jag hade tajta leggings och stora scottskoterskor:p såg bara så kul ut...
in action!
de är fint okey?
jase så kan de gå! :D
bilderna när vi"hanna"  körde fast i ovanvatten kommer ni väll förhoppningsvis se nån annan dag framöver.. oom ni har riktigt tur;) haha

Mobilblogg

Gokväll! Ligger i sängen och ser beck- the money man och bloggar med telefonen:) jag är inte nå trött eftersom jag somna på soffan och sov 2 timmar i eftermiddags, grymt skönt:) nu ska jag fortsätta se filmen, hade gött;) sovgott!

1 år sen

vet ni..? de är exakt 1 år sen, idag.. som vi for till thailand! de var så f*cking bra, å roligt! :) åå! vill tillbaks nununu!! här kommer lite bilder, för mer kolla pixbox, eller facebook! :D

brände mig på pannan;(
mums!
sötemma!
maya bay!

rubrik?

igår var jag med hanna efter skolan, sen for vi å kolla på killarnas träning:)
idag har de inte hänt så mycke tror jag.. har pluggat lite å sånt tråkigt!
har du inge vettigt å skriva, som vanligt! :D
fullt normal bild på jag och ansi i somras! ;) ♥!
på söndag åker jag och emma till vilhelmina och praoar på Pekå´s som då är mina kusiners pappas å mosters man´s affär! ;> eftersom vi inte kunde vara på trescorona, så de blir nog kul:) nominen fyller ju byxmyndig när vi är där också, då får vi väll hitta på nå skoj:D
hejs!

kåbdalis by night!

på fredag for vi till kåbdalis med skolan, åkte hela långa dagen! jag och hanni åkte ju med coolkillarna, yey! ;)
de var himlarns fint väder, så vi passa ju på att sola i sittliften:) jag å hanna hoppa ju tillåmed, fränt ja vet.
sen så for ju typ alla hem, men jag,hanna å anna stanna ju kvar. efter vi hade åkt försökte jag och hanna förbrilt halvera den 10 meter höga & 10 meter långa(nästan iaf) stora snöhögen traktorfan hade skotta upp framför vagnen, vi slet i timmar, den vart inte mycke mindre, men vi gjorde en soffa där vi hade tänkt sola dan efter.
på kvällen hände inte så mycke, vi "chilla" i vagnen:) ne jusute fan! när vi skulleå  fjåda så såg vi att de satt 2 boys i värmestugan! så vi kolla då, men såg dom inte nå bra, sen så gich hanna dit själv, kasta in ett flygplan med hennes nummer, sen efter hon ahde kasta de insåg hon att dom var Wownördar med moppemusche så hoon tog tbx de, och kusta därifrån. sen hede hon bara upp de utanför fönstret på skämt, tror ni inte dom börja sms?! ;o ohja........
på lördag åkte vi knappt nå, snöade och var skitat väder! sen var vi med tomas å så, spela lite kort, såg på full frys osv! sen så dor vi ¨duscha, basta mm. sen fixa vi oss lite och åt, då kom tomas och anton, då såg vi nån extremt lejd och skrattretande film:D sen for anton, sen tomas vi halv 12. Wow-stalkerserna ville träffa oss, men snällla! så dom kom till vagnen, å ja, jag vet inte vad jag ska säga.. men dom var INTEINTE i min smak, ojojoj! dom berätta bland annat om att dom var på högsta leveln på wow, osv. kanske inte ska säga allt här.. sen var dom tvungna att komma hem för hans pappa! yes! sen gick vi å pissa, också när vi står å tvättar händerna kommer de in en "lagomt" berusad 23-årig kille, vi sa ju då att han var på tjejernas.. osv! Han var riktigt roligt, kul å retas med.. han undra vad vi gjorde där, han sa: ni är ju förfan inte ens under bältet! men hallå, de är jag visst!  sen sa han att hans kompis hade däckat inne i tjejernas dusch, vi gick & kolla, och han hade så rätt så! han ville inte vakna till riktigt, efter ett tag gick vi då. han fick en goss av oss, fast inte av mig för han vakna till å börja låta när jag skulle de:p hahaha!
sen så sjöng vi i vagnen, högt! och så, vi hade riktigt roligt:) somna efter 4 nån gång, sen idag har vi städat åså, sen kom pappa å hämta oss:) händelserik och lite knasig helg dehär, men riktigt rolig! :) lite skrattretande.

we like them big!

kom nyss hem efter en skotertur!

vi körde först halvvägs till kanis, sen kom vi på att vi inte ville dit:p haha, också är leden så förbannat guppig, man får fan frakturer i stjärten;S
så vi körde till nygård, sen älven, sen upp där på ett ställe och till högheden, då for vi och burka i pudern på flygfältet! de var så roligt, då åkte jag med joel, ramla ju av i svängarna:D varje gång jag ramla av så vred jag runt ett varv i luften och landa andra hållet, doppa huvet i snön osv. också en gång höll jag mig fast i hans jacka också fladdra benen och hela jag i luften och släpa bakom skotern, de var skoj:D
jag och emmas konversation nyss:
EMMA: vill du va en morot?
MAJA: japp
EMMA: stor, liten eller medel?
MAJA: jag gillar dom stora, hårda och svarta! ;)
EMMA: (la sig ner på golvet och skratta) HAHHAHA, dom är ju oranga!
sen har minna och emma mobbat mig, för att jag sa så.-
(ursäkta håret, hjälmfrilla!)
nu är den stora, hårda oranga slut..
r.i.p den, den var riktigt god..


ursäkta för dom missförstående uttrycken! :D

skoter nudå

idag efter skolan gick jag och emma till tresco, för vi ska ju praoa där v.12! men då sa han nu att vi inte kan de eftersom han ska renovera eller nå just den veckan, fdan, då var man utan hela den veckan, vi funderar på att fara till Vilhelmina och praoa på Pekå´s, min ingifta morbrors affär;)
sen for vi och sola, de var skönt och varmt. jag somnade, sen vakna jag av att dom där lysrören slog av, jag vart skit rädd, flög typ upp för jag drömde att jag var i en skräckfilm..........
sen så kom jag å emma precis hem, när jag klev ut ur taxin kände jag lukten av skoter, kollade, och de var joel, så nu ska jag bara äta lite, sen blir de skoter:D

toasters

idag redovisa vi svenskan, jag fick över 7 & en halv minut;o shit, man skulle ha 5, och när jag gick igenom de hemma vart de precis 5 minuter:p vi hade en extrem skratt attack för johan redovisa, haha!!!! de var så kul;) också i slutet: den får 2 av 5 toasters också på hans papper hade han ritat 2 brödrostar:D
sen efter skolan for vi på nå konfafrejjs, inte bra att elevredskongressen i sthlm krockar med bodaborgi skellefteå!
sen for jag anna och hanna och handra lite och så till kåbban.
nu ska jag snart ut och gå med hanna=) hejs

kisse is in looove with me!

hola!!!!!!!1 sdmflsedlfmäsdf,cxs

jepp, så äre!!! damp..

efter skolan for jag med ansipansi till korsträsk, vi såg nån lejd film på tv, också låg sötkissen på min mage och mjölktrampa och gosa upp hans huvud uppför halsen, hakan och kinden och så, fick ju en puss på hakan också;) inte illa! ;) mjaou!  jag tror zorro är kär i mig, men de behöver ni ju inte säga till han, han rodnar så försbaskat då! trotts hans svarta tjocka päls! sen så satt vi på datorn å så, fick nå ryck, anna hede på nå typ elvis? så vi börja dansa så vackert! oja.

nu sitter jag och håller på med den fucking jävla bokrecensionen som vi fick veta att vi skulle redov. imorgon, vi fick 1 timma på oss att göra hela den, sen redov. imorgon muntligt, minst 5 min eller nå sånt..

imorgon är de nå konfa, sen ska vi nog handla mat och så till kåbban! :)

skulle publiceras för ett antal timmar sen;>

ansiktsmask

jag och hanna gick ut och gick 6, och möttes vid bron, jag hade motvind hela vägen dit, stod nästintill och trampa på ett och samma ställe hela tiden! sen gick  vi till högheden, och la oss i långbacken där man kör upp till skoterbanan å de, de var lite läskigt, möörkt! där gjorde vi lite söta stjärtövningar, de hör ju till;) sen gick vi hem till hanna igen. sen åkte jag bil hem med mamma!
nu sitter jag med en ansiktsmask. ojojoj, inte vackert! ser ut som en *****!
varning för läskiga bilder..
ingen kommentar..!
nu ser jag svenska Hollywoodfruar, en sån ska jag bli, sådeså;)

jag tar dig på låret..

idag var de då skola.. hade inte tackar nej till längre lov om man säger så;)
jag och vurti redovisade en låt och artist på musiken också, de gick sådär, ändå hyfsat med tanke på att vi fixade informationen idag. sen gymmet. har fan ont i ryggen, låret och röven efter helgens skoter körande! så Hanna hotar mig jämt: jag tar dig på låret! de låter ju som fel.. har nämligen fått blåmärken där..
idag snodde också killarna min telefon och hade den några timmar, tog bilder och kollade igenom allt, dom hade sett mina vjävla videor, ta mitt liv!!
idag ska jag bara ta de luungt, kanske gå ut och gå ikv med hanna, varje måndag ju;> nu ska jag nog ringa min far och fråga om han kan hämta oss i kåbban på söndag, vi ska ju dit och vara där hela helgen, jag anna & hanna! =)
tror ni inte niggabarenet hanna just fråga när vi skulle ta våran powerwalk, jag som hade hoppats på att få slippa;) mohhah

våra smått skrattretande skoterturer=)

nu kom jag typ nyss hem, vi har kört skoter sen 3 idag=)

hanna kom hit efter hennes träning, sen for vi direkt ut och körde skoter. när vi skulle uppför på ett ställe så tippa skotern mitt på gångvägen, dr vid reningsvärket, och hanna låg på marken och skratta i typ 10 minuter.. inte alls pinsamt!
sen körde vi till kanis, och gömde skotern, och oss skälva. haha, sen gasa vi på på parkeringen, men försiktingare idag, men inte fick vi samma sladd inte:(
sen körde vi till nygård, sen till farmor och farfar( typ mellan hund och rackberget) där vi åt mat och sen kom joel med moppen, då åt vi cheesecake. sen for vi till han, och han tog en skoter. sen for vi och utmana ödet i pudern och ovanvattnet på älven, jäklar å så kul, vi tippa som runt där:D sen skulle jag hoppa. de gick ju som bra första gångerna, men sen tog jag ett litet knasigt spår så skotern lutade massor uppför backen då, så vi hoppa snett, hanna flög av, sen landa jag på andra sidan;p skojjiiiigt.
sen till en åker en vid rackberget, där vi då burka! efter att ha varit där ett tag så sluta lyset funka, så de var inte lätt att se och hitta hem;p joel skulle köra bakom och lysa, men han jävlades och körde på halvlyse låång bakom i typ 1km/h och typ slog av ibland och så..

sladddda..

igår kom hanna och anna, och vi for ut och körde  skoter. minna och lisa följde också på en egen skoter!
vi tog med oss lite gott och körde till kanis! jag och hanna på lillskotern, som inte kan ha allt för bra stötdämpare, ont i stjärten! inte riktigt öhlins dämpare precis! nejnej! sen där vid backen drog jag lite skidlyft med hanna på skotern också, med lillskotern, också när jag skulle svänga tippa vi typ, sen upp, hannibarn fick lite ont i knät;) haha! ni skulle ha sett min sladd! ;o den var så jävla grym, men de var inte alls meningen..
jag kunde inte behärska mig, så jag gasa allt som gick hela kanis parkeringen, sen skulle jag ju svänga ner där efter vägen, och när jag var ganska nära släppte jag då gasen, då kom jag på att bromsarna suger! så jag bromsar då de som gick, så hela bakdelen for ju iväg:p också snurra skotern runt 2 varv, om inte mer:p och stanna preeecis vid en stoor plogkarm, sen körde jag bara fram! :D de var så grymt kul! jag och hanna överröstade varandras skrikade när vi snurra runt! :D
vi tippa också några gånger, eftersom skotern aldrig står på båda skidorna, den halvburkar som hela tiden, utan att man gör nå. så kul! så vi tippa ju några gånger, alltid lika roligt när alla ligger där, och skotern på sned;>
sen var vi hos mig ett tag, sen for vi till anna, dit kom de massa folk, vi gjorde inte så mycke, tog de lungt=) sen såg vi sommaren med göran, men då for alla sen typ;> sen sov jag där=) jag har nu kommit hem,  och ska kanske och köra skoter sen med hanna när hon kommer från träningen!

blöta, brända fötter och frakturer i stjärten..

.. så kan man sammanfatta min dag! :D  varning för långt inlägg! ;)

nemen jag och hanna satte oss i backen där vi hade skottat upp en soffa och så, vi grillade korv, de var gott!
sen så for vi och körde lill ski-doo! haha, vi for förbi joel och så, han gjorde upp en eld i deras slänt och satte sig där! han tyckte att han skulle sitta där och inspektera när vi skulle burka i ring, men snälla.. :p
sen körde hanna skojter, och örde ner på ett ställa och ut på älven där  de var typ djupa spår, också körde hon fast där de var massa ovanvatten! så de vart en hel del slit för att få bort den! jag vart blöt om hela fötterna, de var ju typ vatten upp till under knäna! men tillslut kom vi lös med lite hjälp av joel. sen när han skulle vända var de så sjukt nära att han skulle köra fast på ovanvattnet, men han klarade de som tur var! :D  sen trodde ja ´g att jag var smart.. jag tog iaf av mig skorna och skulle värma foten över elden, strumporna var ju dygnsura, tror ni inte smartaj ag typ doppar foten i elden och får en glödbit på hälen, ajaja, jag fatta de inte ens först, sen såg jag hur de glödde, man är ju som lyckad..
sen for vi och körde in på byn och köpte candy, också åkte vi ju då tre på lillskotern, också skulle jag parkera där på efs parkeringen så de inte skulle bli så långt att gå. också var de ju massas folk i kyrkan, typ nå gudsmojjs säkert. också kommer jag och drar skidlyst mitt på vägen där, inte så smart. dom vart säkert sura:o haha, nemen vi parkera då där och gick på konsum. sen körde vi tbx, jag åkte typ in en järnkorg därbak, därav frakturerna i min stjärt och snart lårkaka! skrek mest hela vägen av smärta:D sen for vi till mig och såg mama mia!
och inte för att glömma min snygga tippning. somsagt 3 på skotern också körde jag, skotern vi hade tippar/självburkas så fort man styr lite och har lite fart, så då sa dom att jag skulle sakta ner, men jag gasa ju på lite och körde som outside the led, så vi tippa alla 3 samtidigt, måste ha sett himla skojigt ut, och de var de också, vi låg och skratta ett bra tag! :D sen hände de fler gånger när joel på toel körde också;> vi kom och tänka på att vi borde göra en ny damion film om alla våra söra skotertabbar, den skulle rocka fett alltså! =)
nu har iaf jag och hanna datalan, hör och häpna vurtbarnet sover inte;o hon brukar jämt somna så jävla tidigt..
låååångt inlägg dehär, bilder kommmer förhoppningsvis imorgon=) hejs!

fint väder!

igår kväll låg vi och sov typ 40 år och oskuld.. eller nå sånt! som vanligt somnade hanna innan filmen ens hade börjat, så jag låg då vaken själv i flera timmar;> sen imorse vakna hon typ 8, och slog på hög musik, ändå inte värst, hon brukar typ slå mig tills jag vaknar:@ haha, men jag sov då lite längre..
vi har nu på morgonen ätit lite, filmat oss när hanna sjunger och vi dansar och jag gör vackra akrobatiska rörelser på yogabollen och juckade med den, alltså så den flyger iväg.. om ni har riktigt innerlig tur så får ni se filmerna sen.. ojojoj!
nu ska vi till mig och köra skoter i de fina vädret, tolka lite, grilla some food! de är fan de bästa som finns! yesbox! nån annan som ska driva skojter today? kom förbi vettja! :D hehee
peaceout!
en bild hanna tog på sig själv när jag sov..
sen kom luddbarn smygandes.. vacker nå gudförbannat alltså! INTE! jase..

panda!

hola niggas!
jag och hanna for helt spontant till kanis efter 7 nån gång, vi hann iaf åka några åk:D
sen for vi hit till hanna, och har suttit och klurat på vilken låt vi ska redovisa på musiken på måndag;)
vi vill se panda filmen, när han klättra uppför vattenfallet för han skulle till sin mamma men rammla ner hela tiden, de var så sorligt! :( vi måste se den, ska fan söka efter den när jag kommer hem!
imorgon ska vi nog köra skoter och grilla och så=) hoppas på bra väder! och ansi  om du läser detta så är du vaaarm välkommen! =)

storklinten

är nyss hemommen från storklinten! det var fina backar och härligt väder! anna har ju blivit så bra på att åka också! =) haha!

hanna ville att vi skulle hitta på nå iv, så vi får se vad som händer och sker! :D

nu ska jag ta mig nå och äta och så.. hejdå!

springa i rondellen

igåt kväll for jag och anna ut och gick en snabbis på byn, vi kuta 3 varv runt i rondellen! haha, ni skulle ha hört mina inlevande motorljud, när jag växla och gasa osvosv.. fett coolt! sen så gick vi bara runt lite, de var så jävlat dött på byn!

vi ställde klockan kring  9, snooza till typ halv 10. vi ska ju snart iväg till sotrklinten och åka skidor=)

och det är förfan 1,5 + grader ute, och sol! så jävla grymt! :D

men nu måste vi skynda oss, hejssvejs! =)

ansipansi

kom hit till ansi kring 3 idag, sen kom anton! vi spelade nått konstigt kortspel som jag aldrig hade spelat förr och jag ägde ut dom TOTALT, vann alla omgångar! :D
sen la vi oss och såg nån lejd film, lite rolig ändå:)  sen så kom therese, sen for dom efter ett tag.
sen gjorde jag och annsi oss lite mat, nu sitter vi här och hon sjunger och spelar giratt för mig, jätte fint! :)

ska sova här inatt, sen imorgon far vi nånstanns minns inte vad de hette, men dom har iaf husvagn där också ska vi åka slalom och så, skojigt:)

hejssss

en bild på oss från i somras=) ♥

onsdag

imorse vakna jag kring 10.. och idag har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, vill köra skoter, men med vem;o inte själv iaf.. får väll mot min vilja fråga minna! ;> haha, synd att daddy inte är hemma=) för de är ju faktiskt gode fint väder ute nu!

nominen är ju i sthlm och kommer hem på söndag, jag saknar hon!! nu får hon faktiskt ta och komma hem känner jag! =) ♥


♥ ♥ ♥ ♥




renbäddat

har just ätit tårta, de har varit lite släktingar här å så:) busade lite med söt arrack också!

innan de så renbäddade jag min extremt stora 90´s säng.. de tar sin tid de, för jag har ju 3 täcken( 1 därbak som kudde typ) sen 4 fluffiga kuddar på de, och på täcken på mig, ett av dom är dun:D också lakan då.. också dammsög minna medans, inte dåligt! :D jag gillar att sova lite trångt, och eftersom jag inte har nån som sover med mig får man ist ta massa sänkläder! haha!! så ska lägga sem mig nyduschad med en nytvättad pappagarage t-shirt!  dom luknar så gott, som sjöljmedel blandat med god garage lukt, haha:D kanske är ensam att tycka de, men vafan! jag kommer sova som en prinsessa:D
extreeemt intressant vetande allt hejn alltså! som vanligt;)



slänger in en fullkomligt oinpassad bild från i somras, ansis födelsedag:) älskar er♥

satc..

igår var vi först hos mig och såg satc typ hela tiden, sen for vi till hanna. direkt vi kom dit traskade vi iväg till gymmet och skulle vara hurtiga! tror ni inte dom hade stängt för typ 20 minuter sen? oyes! då gick vi till hon igen, duscha, och fixa lite. sen gick vi på okey och åt, mums! =) mätta vart vi nå gud förbannat!

sen gick vi och kolla på nån pressent till mor min som fyller år idag=) sen hade vi ju det traditionella rullstolsracet på kunsom ettt bra tag också! ;)
sen hom till hon, sen var vi ute och åkte lite biil, å sladda runt:D coolníngar!

sen la vi oss och såg sex and the city, igen! vi har nu sett hela säsong 2, och nästa hela 3! så de är ett bra tag kvar;) den första har jag redan sett hemma gode nyss, så hanna såg den själv före vi börja se!

jag har då varit och tagit spruta idag! mot hepatit A, den fösta tog jag ju  för ett år sen innan thailand, också var jag tvungen att ta den andra nu, gjorde faktiskt inte on, jag som är så spruträdd:S

RSS 2.0