blöta, brända fötter och frakturer i stjärten..

.. så kan man sammanfatta min dag! :D  varning för långt inlägg! ;)

nemen jag och hanna satte oss i backen där vi hade skottat upp en soffa och så, vi grillade korv, de var gott!
sen så for vi och körde lill ski-doo! haha, vi for förbi joel och så, han gjorde upp en eld i deras slänt och satte sig där! han tyckte att han skulle sitta där och inspektera när vi skulle burka i ring, men snälla.. :p
sen körde hanna skojter, och örde ner på ett ställa och ut på älven där  de var typ djupa spår, också körde hon fast där de var massa ovanvatten! så de vart en hel del slit för att få bort den! jag vart blöt om hela fötterna, de var ju typ vatten upp till under knäna! men tillslut kom vi lös med lite hjälp av joel. sen när han skulle vända var de så sjukt nära att han skulle köra fast på ovanvattnet, men han klarade de som tur var! :D  sen trodde ja ´g att jag var smart.. jag tog iaf av mig skorna och skulle värma foten över elden, strumporna var ju dygnsura, tror ni inte smartaj ag typ doppar foten i elden och får en glödbit på hälen, ajaja, jag fatta de inte ens först, sen såg jag hur de glödde, man är ju som lyckad..
sen for vi och körde in på byn och köpte candy, också åkte vi ju då tre på lillskotern, också skulle jag parkera där på efs parkeringen så de inte skulle bli så långt att gå. också var de ju massas folk i kyrkan, typ nå gudsmojjs säkert. också kommer jag och drar skidlyst mitt på vägen där, inte så smart. dom vart säkert sura:o haha, nemen vi parkera då där och gick på konsum. sen körde vi tbx, jag åkte typ in en järnkorg därbak, därav frakturerna i min stjärt och snart lårkaka! skrek mest hela vägen av smärta:D sen for vi till mig och såg mama mia!
och inte för att glömma min snygga tippning. somsagt 3 på skotern också körde jag, skotern vi hade tippar/självburkas så fort man styr lite och har lite fart, så då sa dom att jag skulle sakta ner, men jag gasa ju på lite och körde som outside the led, så vi tippa alla 3 samtidigt, måste ha sett himla skojigt ut, och de var de också, vi låg och skratta ett bra tag! :D sen hände de fler gånger när joel på toel körde också;> vi kom och tänka på att vi borde göra en ny damion film om alla våra söra skotertabbar, den skulle rocka fett alltså! =)
nu har iaf jag och hanna datalan, hör och häpna vurtbarnet sover inte;o hon brukar jämt somna så jävla tidigt..
låååångt inlägg dehär, bilder kommmer förhoppningsvis imorgon=) hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0