valborg

goddagens!
var på tjejkväll igår, hittade typ inget, 2 tröjor billigt på rea på gina! ;) sen en blizzer på max, as usual:)
idag är de valborg, yeeyyyeyyy!! kommer bli skoj;) ska snart bege mig till anziiipanzii för fix åsåå=)
sen imorgon far jag till öjebyn till dima:))
kommer bli en rolig helg dehär, de är jag fan värd med tanke på att jag låg hemma och ruttnade och var sjuk heeela förra helgen, gick fan knappt utanför dörrn:o

pite ikväll

har inte idas skriva här, så kan de va! har varit med dima igår, och förrgår, vi somnade himlars tidigt båda kvällar:p igår fick vi också för oss att basta, så då gjorde vi de, tänkte hoppa i älven, men de vart it för det var hävlat iiiiiiiiiskallt, isen har ju inte ens gått så..;o
ikväll blir det tjejkväll med ansi tha man! skojsigtskojsigt! :)))   och imorgon mina kära vänner (mohaha) är det VALBOOORG! skojsigtskojsigt:))) då får vi allt se vad som händer och sker;) u never know..
nu ska jag ta på mig nå andra clothes, ej xxs jeansleggings på stan som man knappt kan gå i, ne fytusan! hejs=)

förkyld..

igår hämta dima och hans föräldrar upp mig, han körde ju:D sen gick vi till hanna där hon anna och emil var nästan direkt vi kom fram, där var vi ett tag och såg film och så;) sen gick vi hem och såg på film, dima fick agera doktor hela kvällen=) vaknade före 4 på morgonen av att jag höll på att hosta mig själv till döds och dränka mig i mitt egna snor... niiice! så jag gick upp och halsa i mig hans hosmedecin och tömde nässprayen! hahah, sen tog de nån timma innan jag somna om, och på morgonen var de inte bättre, ont i halsen å skallan också, så jag stanna kvar och han drog till skolan. Så låg själv och såg film och så, sen kom han när han slutade=)

nu är jag hemma iaf och ska ta en varm dusch, och dricka varm saft:) hehee, smell u later!

studsmatta

idag mår jag lite bättre, bara jävligt förkyld å snorig och ont i halsen, men de är på bättringsvägen i think=)
på förmiddan gick jag och lisa ut och satte på studsmattan, vilket somrigttäcken! :D sen så stekte jag pappa och lisa hamburkare ute och så, sen la vi oss på studsmattan och vila och sola, då börja pappa prata igen om hans planer på att bygga en 10 meter hög solterass med en stuga;)

sjukt härligt och varmt ute idag! :)  senare ska jag till dima, han skulle nog köra bil, han övningskör ju, frågan är ju om jag törs åka med han.. men tror nog jag vågar de:)
en gammmal bild på mig och lisa, ojojoj, att vi har haft studsmattan så länge..:o hahaha

blääää

somnade före 11 igår + att jag sov några timmar på kvällen och ett litet tag på dan hos dima. hehe, var nog lite trött. idag vaknade jag typ halv 9, sen har jag bara legat på soffan med gosstäcke å kudde, käkat tabletter, sovit, sett på tv.. fyfan för att vara sjuk på en solig jävla lördag! tack gode gud för att treo finns=)

nu ska jag försöka se nå top model 12 avsnitt,  har missat alla typ, för är alltid ute och går på måndagar ju, men har glömt vad alla sidor heter där man kan se dom, någon som vet? =)

hejs!

sleeepy

igår efter konfa grejjen så hämta vi dima sen for vi hem till mig, såg hockey, film. sov;)
sen idag efter skolan for jag till han och var där tills han for med bussen hem.
jag vaknade gode nyss, somna på soffan och sov några timmar, skönt! känner mig inte riktigt pigg heller, ont i skallen och halsen och otrooligt seg!
ska väll snart lägga mig eller nå igen, finns inte så mycket att göra, tråkigt att sova själv;(
goodbaajs!

torsdag

igår for jag till anna där hon och hanna var, sen for vi till anton och gratta han lite snabbt, eller han var inte där då, bara massa annat folk, så vi fika, sen var vi tvungna att dra vidare, då kom anton, hehe;) så vi planerade då en facebook grupp: För på kalas, åt upp allt fika. Sen kom födelsedagsbarnet, då drog vi ;ppPPPpppP
coooolt jag vet!

sen drog vi till dima å jonte, var där ett tag å så;)

nu ska jag snart på gudstjänst med anna för konfan, sen efter var man tvungen att fara på nå mer.. sen kanska dmitri kommer, han ville ju se hockey å så! =)


grattis!

igår efter skolan for jag & gymma en timme typ, sen så gick jag å mamma på byn ett tag  å käka å sånt, sen på utv samtal, gick himlarns bra faktiskt.. trodde fler skulle säga att jag prata för mycket..
sen for jag till dmitri, sen forvi till kb å var där ett tag, sen senare på kvällen for vi och våldgäsa hanna ett tag, vi gick hem typ kvart över 11, sen la vi oss och såg a walk to remember! :)

och idag fyller dima 17 år! :D:D ggratttiiiiss ♥♥ 





så ikväll ska väll jag, anna och hanna dit å gratta han och så:) sen sover jag nog hos ansipansipung;) hehe

bara jag och lisa hemma, så jag måste laga mat..... blir nog.... hamburgare!! kan inte göra så mycket annat;)

måndag

igår kom dima kring halv 10, då gjorde vi inte så mycke, såg på tv tog de lungt. Sen la vi oss och såg nån krokodil film! :D haha
idag ska jag och hanna ut och gå kring 5 våran vanliga runda, sen har vi blivit "tvingade" till att se hockey med dima å nå folk säkert;D haha, hockey älskare som jag är..;)
hat som vanligt inget vettigt att skriva, så hejdå! =)

ajaj

igår när jag kom hem från emma for jag till anna och hanna typ direkt;) vi hade en mycket trevlig kväll, spelade kort, lyssna på musik, osvosv....;)
imorse vakna vi kring 9, då hade mitt pekfinger svullit upp och blibit blått, men vet inte vad jag har gjort! knasigt.. sen for hanna på match och jag och anna på en lång dryg gudstjänst, bara 2 kvar nu! sen på okey och köpte lite food! har nog aldrig njutit av en pizza så mycket.. sen var jag där ett tag, sen gick jag hem.
ikwell kommer diima=)=) han har ju vart i skellefteå sen i torsdags=(

knasigt

heej, jag har skrivigt massa inlägg, men dom har tydligen inte kommit upp..:o knasiigt!

igår efter skolan for jag på gymmet en snabbis bara, sen förbi hannibarn och hälsa å så;) hehe, sen gick jag och mötte upp elise, emma ocj izzy som var på byn, då köpte jag mjukglass, otrooligt mumsigt!
sen så handla vi lite med lena å så, sen hem. sen åt vi mumisg mat på kvällen:)

vi somnade framför anna anka söker assistent före 10!! sen vaknade vi kring 9 imorse, idag v jag inte vad som händer=) fint väder är de ju iallafall!

stan

idag när jag kom hem från skolan gjorde jag inte nå, sen kom mamma kring halv 3 och sa att vi skulle till stan (piteå) och shoppa:D vi hann ju inte så mycket men ändå lite! =) gick också till busstationen och sa hejdå till dima som for till skellefteå;)
jag fick:
♦ Skinnjacka från cubus
♦ Mjukisbyxor Stuf från team sportia
♦ 2 par skor från din sko, svarta tyg skor, och vita låga "converse"
♦ Lång tröja gina tricot
nu har jag gjort idrottsuppvärmningen som jag idag fick veta att jag skulle hålla imorgon med Abraham!!!! snälla nån.. när hade hon tänkt att jag skulle hinna träffa han och planera nå sånt, dessutom är han inte på alla lektioner och man hinner ju inte ens på lektionerna... så de kommer helt enkelt gå åt helvetee!!!! aja

ingen rubrik

idag fick vi veta att cecilia skulle sluta, sköönt! men hur fan ska vi då få betyg? vi har ingen spanskalärare, bara gabriella som vikarie, som är tyska lärare! hon visste att jag var stefans dotter. det var de första hon sa när hon tog närvaron och läste upp mitt namn.. är inte du steffes dotter? ojaa..;)
ikwälllll far jag nog till dmitri och sover där=) kommer somna tidigt, är myche trötttt!
nu ska jag käkaaa, hejssvejs:)

mondayy

tjohO!
igår följde jag ju dima å gymma, fast jag gjorde inte allt för mycket fysiskt, kolla mest på! hehe, sen var vi på folkan ett tag sen for vi hem till mig. på kvällen fick vi för oss att fara ut på älven och pimpla, men ojojojoj vad vatten de var, för varje steg man tog gick ju den tunna isen ovanför sönder och man stod i typ dm högt vatten, vi satt där ett tag, men ingen firre inte. sen på kvällen kring 9 kanske? kom anna och hanna, fast då satt vi då inne och kolla på tv och skratta åt lejda videor på youtube!
sen efter ett tag for anna & hanna, och vi la oss och såg film åså=))
idag har de inte hänt så mychee, pumpa mina extrem muskler på gymmet.....
kring 6 blir de att gå ut och gå med hanna och dima, tkr synd om han.. jag och hanna är ju lite som vi är om man säger så..;) heheh, rumpövningar mitt på vägen å allt!   that´s cooool!

alataneeen

sitter ute på altanen och sooolar, eller nja.. sitter på datorn å lyssnar på lady gaga. fräsigt!

så otroligt skönt ute, älskar att man inte ens behöver ha på sig jacka eller nå när man är uteee.

hr kommer lite kassa random (hata de ordet) bilder:

haha, men snälla..

satan, nu måste jag bra kom jag på hurry, heeejS!

sista skojterturen=(

idag vaknade jag kring 10, väckte emma som sa att hon skulle upp 8 för att vända tbx dygnet, men redan när hos sa de visste jag att de inte skulle funka, och så rätt jag hade:) vi gick ut i sooolen, man kan ju inte annat än att älska såna här dagar!
sen hittade jag min far liggandes och solades på en mjöjkärra, utbrasti  skratt, sen tvingade jag med han på en skotertur eftersom emma skulle hem. så jag pappa och lisa tog 2 skotrar och for=) och saaatan vad vatten de är på älven alltså, jag och pappa tävlade, han hade ju den snabbare skoter, men hörde allt om han flera gånger. och ibland hamna man ju bakom, då blir man blöt eftersom de bara spruuuta vatten och små isbitar när man kör, han körde ju som zic-zac över älven å leket:D sen körde vi upp på typ asplövberget och runt lite. men nu står skotrarna parkerade:( :( :( buuhuuu!!!!!!!!!!!!!!!
aja, nu ska jag ut i solen och få mer fräknar..:@    sen ska jag å gymma med dima, sen är vi nog på byn ett tag, sen hem till mig å sleepar här!  ojoj, hur ska de gå att träna, minns fan inte sist jag gjorde de, och allt jag har ätit senaste tiden..:o

steeek på taaaket

idag har vi varit ute i solen och stekt hamburgare, solat och bara myst;)
riktigt härligt! yepp, sen såg vi att daddy klättra upp på hus-taket med en madrass och la sig, så jag och emma gjorde samma sak. men sen försvann ju solen bakom träden, så då fick pappa för sig att skotta av ett annat högre tag, så då gjorde han de, och la sig. Pappa hade ju tagit stegen så jag och emma var tvungen att hoppa ner från taket, jag kan säga att jag vart jävlat levande begravd! de enda som stack upp var skallen, jag fick panik, och hade ju förfan bara mjukisbraller å t-shirt, de skärde ju som på armarna..
sen berättade pappa att han helt seriöst hade planer på att bygga en 10-15 m hög solterass med typ husvagn eller en stuga på, där man kan sola, då har man ju sol mycket längre! ;) ja.. hans fantasi är inte att leka med.. haha! =)
här kommer lite granna bilder från dagen!
steeek on the roof!
daddyy
sen börja pappa kasta snöbollar på en stackars ekorre..
.. och skotta ner massa snö på min övningskörnings bil!
the master på taket..;)
superwoman
kaaallt
men vacker..
nu ringde anna och hanna och undra om vi ville följa till kanis och grilla och åka madrass, så vi drar kanske dit om vi har skjuts då! =) tjo!

we ♥ candy

igår for jag till hannavurtbarn, vi gjorde inte så mycke med tanke på at båda var ganska orörliga. vi har  sutiit på datorn, spelat in ett par dansanta videos(en finns på fb) :S också har vi legat och jäst i sängen med varsin candy påse;)

kom typ nyss hem, då låg mamma, minna och emma och vilas i mamma och pappas säng, dom var ganska söta, så jag och lisa borra ner oss där också, de vart gode trångt! ;)

nu ska jag äta.. som vanligt! ;) hejs!

otränad?

som fan!
aaaaajjjjjjj....

har sovit dåligt inatt pågrug av all rygg och träningsvärk. vanknade av att jag fick ett sms av hanna som löd såhär: MAJA JAG TAR MIG INTE UR SÄNGEN! JAG HAR SÅ ONT I KROPEEN. OCKSÅ NÄR JAG VÄNDE MIG SÅ KNAKADE!
sen har vi smsat varandra om våra smärtor, och pratat i telefon om dom.. haha!
jag är fan stelare än en 90 åring, mamma har fått servera mig med värktabletter medans jag har legat orörlig på soffan! har fan träningsvärk i varenda muskel på kroppen och ont som FAN i ryggen efter alla krascher och GUPPIGA leder! men that´s liiife;)

idag händer nog inte mycket, inte skoter iaf:(
ne.. lägg sig på soffan nu igen då.. och ursäkata mit extremt ointressant kröjmar inlägg! :D


12

kom nyss hem. Har varit på lisas "kalas" på efs, där var vi massa folk och åt massssa gott, lekte lite typ sånglekar å annat;) riktigt trevligt faktiskt:) kul att träffa allt folk som de var så längesen man så¨g, som typ julia och judith, minns fan typ inte sist jag var med judith:( vi som bodde hos varndra förr! :)

jag är då sjukt trött, så ska nog fan snart ta å lägga mig. Lite smått komiskt är de ju att jag har somnat nästan exakt 12 varje dag sen onsdag förra vecka, nå få undantag har de väll varit, men inte många. aja, lika bra de, då slipper man ju vända tbx dygnet när skolan börjar igen;) somnar fan senare när de är skola..

gula faran is the shit.......

... hmmm.... nje!
är nyss hemkommen efter en skotertur.. AAAAAJJJJ is all i can say;) har så gudförbannat ont i ryggen, skoterfan kan ju itne ha dämpare, och om den har de måste dom vara trasiga eller nå, fysatan!

nemen, for efter 10 och körde till bron, där jag vänta på hanna. sen körde vi till snåbäcks, där åt vi lite å så.
sen följde axel också for vi och körde lite överallt, efter leder, åktrar, uppför berg, till tvärån, sen tbx å äta, sen iväg igen uppför nå annat berg. Vi försökte först OSPÅRAT uppför, vilket vi sen insåg inte varen så bra idé.
påvägen ner körde hanna in i "ett antal" träd, så de var bara fram med yxan:) haha, vi kom däifrån gode snabbt ändå, fast då fastna de en kvist i mattan, så hon fasta sen eller nå, fata inte eftersom jag la mig på skoten å vila lite medans dom slet, mohaha!

jag har faktiskt inte kört fast mycket alls:o bara tippat en hel del;) hade ju gula faran foerfaen! en gång tippa jag in i ett tjockt stort träd..

sen åkte hanna med mig hem därifån. dom hade förstört leden där för dom högg träd å så, då skulla jag uppför en stor plogkarm, och jäklar va vi hoppa, jag och hanna flög av, jag landa i hennes kvä typ, hon vred knät.

nu ska jag typ.. duscha, lägga mig och försöka massera min egna rygg:) tjo!


candy

sitter och pratar med hannibarn i tele och äter candy! =)

imorse klev jag upp tidigt, dima kom med bussen före 8, så vi for hem hit och sov lite och såg på film och så.
sen så har vi hjälpt pappa att flytta lite bilar och så, jag var styrare och dom fick putta! :D haha, sen gjorde vi upp eld ute ch grilla hamburgare och så;) han for typ nyss.

ikväll har jag inte en aning om vad som händer, inget speeciellt tror jag..

hejdå!


shopping

har inte bloggat på evigheter jag vet..

har iallafall varit i öjebyn hos dima från lördag till söndag, sen hämta hanna å dom upp mig för dom var i pite;)
så då for vi till hon och hämta täckisar å så, sen gick jag hon och anna till min farbror där de var massa folk som sola å grilla å så, vi tog då två av våra skotrar och körde hem.  sen gjorde jag en titanic 2, även kallad arctic 2, körde nämlingen in i ett "isberg" skidan gick nästan sönder..

sen på kvällen satt vi i timringen och sen basta vi;) sen sleepa dom här.
sen for jag till hanna dagen efter, var där all say long, på kvällen tog vi en promenix och våldgästa nilsy och vi hade extremt snygga mössor, vurtbarnets fars;) sen idag har vi vart i piteå och shoppat. jonte och dima träffade vi också ett tag men dom pallade inte att gå på stan länge, så dom for hem;D

jag köpte:

* svarta jeans leggings VILA
* Ljusa jeans cubus
* Somrig tröja cubus
* midjebälte H&M
* 3 spettstrosor gina tricot

mat å blizzer såklart!

imorgon blir de upp tidigt, för då kommer dima=)


sunshine

så härligt väder! :D:D:D i loove it!
jag gick ut på en promenad på älven, fuck så jobbit, man sjönk ju som för varje steg. sen så har jag suttit ute på baksidan vid eldstaden och grillat korv, solat och bara myst! :D ibland älskar jag verkligen att bo här, som såna här dagar;) försökte dra igång skotern, men lyckades tyvärr inte, klen som man är så får jag bara igång 800:an när den är varm.. haha! ;>  it sucks..
så de är ju bara att hoppas på att man får nå färg då. vilket jag inte lär få. Bara massa fräknar.......

mobil på torkning..

gokväll!
min kära telefon ligger på eftervärme i ugnen (mammas idé) eftersom den har blivit vattenskadat, tror jag iaf. inte så konstigt med tanke på att jag har tvättat skärmen med nagellacksbortagning och haft den med typ halvöppen ficka när jag har kört skoter osv.. så hoppas den börjar funka normalt igen;) så om nån har skrivigt eller ringt så är de därför jag inte svarar..
har just ätit lite icecream och nu ser jag blåsningen.. daddy berättade att de var borat ikväll på tv, måste ju bara ses, så gayfilm, ojojoj;)
så ful..
ne nu ska jag kolla hur mobilen mår, tjo!

torsdag

igår firade vi ju emma å de:) sen på kvällen typ kring 9 for jag emma och anna s ut och körde skoter & tolka, himla skojsigt.  sen när jag och emma for själv på en sista runda körde vi fast i flera meter snö, de var inte så konstigt att vi inte kom nånstanns när vi försökte komma lös, för mattan snurra inte ens.. de var så hårt packad snö:p  vi ringde andres så han fick komma & hjälpa oss. sen gick vi och la oss, såg lite film jag somna före 12, pratade i sömnen har emma berättat, att hon låg helt själv och höll på att skratta sig till döds. sen väckte emma mig halv 1 idag, så har sovit i över 12 & en halv 12;o sköönt! :)
nu kom jag typ nyss hem, hoppas på bättre skojter väder till imorgon! ;)

RSS 2.0