i want kladdkake

.. emmas mening! :D

jag sklle göra so. men de gick inte för jag hade inte pappret hemma, fuck! vi som har prov på onsdag, jaja;>

nu har pappa och lisa "borrat" (lisa sa så när hon var liten) grädde coh tagit fram kladdkaka, såå jag måste smaka liite:D


snow

idag på skolan har de inte hänt så mycke,på hembakat gjorde vi pizza, de var gode gott;)
idag hade jag också mina leggings som jag köpte i fredags, och dom är redan trasiga:o de har blivit typ 100 sträck om ni fattar, som de typ blir på nylonstrumpbxor§ haha, olckså hänger de trådar och skit överallt.
men jag och mamma ska nog tll stan nån gång i veckan och byta, fast jag tar nog pengarna och köper nå andra;>
också måste jag köpa julklappar till massa folk.

de snör också, i´m sooo happpy! :D:D:D ska nog ta och åka pulka sen, de är sjukt kul;) jag vill köra skoter!

skyltsöndag

idag har jag vart på skyltsöndag med emma, hon och massa sålde fika för hennes klass för dom ska typ på klassresa eller nå, så jag stod där också. sen for jag emma, och lena och fika lite på centrum, mums:D nog för att jag hade ätit 3 paltar före det, hehe:> emma åt också 5 muffins före, och 3 paltar:o för er som ville veta:D okej, jag ka inte säga så mycke, jag åt 3 muffins också.. här ät vi feta(Y)  sen såg vi fyrverkeriet och så.

skola imorgon, fyfa n så drygt. också har vi typ prov på kristensommen på onsdag:o också har vi hela protestandta och liite ortodoxa kvar, som vi ska hinna på en lektion:o + att jag inte kunde ta hem och göra i helgen för jag glöme nyckeln.. take my life:D men de fixar sig säkert;)

bird is the word

nu har viprecis ätit oxfilé, klyftpotatis och pepparsåås, mumms!
innan devar vi i timringen och myste, jasg höll på att dö när jag kom in, de var en fel tomte där somvar jätte verklig som var till typ midjan på mig! haha, en prynad alltså.

vi lyssnade också på denhär otroligt bra låten efter maten:

haha! pappaa sjöng, dansaochskratta sammtidigt, såå lejd:D
jag måste också visa min otroligt finahatt jag har på mig:


det är en äkta hatt nån ryss hade på andra världsktiget!
men nu ska jag ut i timrinen igen, bye! ♥

larven

idag har jag inte gjort så jätte mycke, varit en snabbis på öppethus på gymnasiet, minna går ju där.
sen for vi ens snabbis på skotermessan:) det fanns en "larv" där, det är typ en skoter med inga  skidor, bara ett lång band som går ända fram! haha, pappa har haft flera såna, och dom är verkigen inte lätt styrda:p

snart kommer nominen:) vi ska kanske basta ikväll, och då jävlar ska jag bada i älven, kanske.. de är ju jävlat iiiskallt! :D


haha, lejd va, men ändå som gullig:D de är nå vanliga skidor där på sidan i think;>inte min bild.

..

sitter å ser idol nu, tove och erik sitter säkert, perfect! dom var bäst! :) tror mariette åker ikväll, och nu säger han de.. den som åker är.................



Mariette!
lite tråkigt ändå, hon är bra;)

muppit inlägg hejjn, as usaual, byeee! ♥


shopping=)

kom precis hem från stan, var med hanni, aggis och olliii;) mycket trevligt hade vi:)
jag och hanna låg och sjöng fuck of and die helt seriöst hela bussresorna, pinsamt!
vill ni veta en pinsam sak? då var vi på h&m och jag prövade ne skjorta( från barnavdelningen str 146) stackars mig, allt annat jag pröva var för stort:( men iaf, så hade hanna agit in en fet stega som han satt på där inne, också var alla där inne då, också knackar en soom jobbar där och säger:
HON: ursäkta, är de några som prövar kläder där inne?
VI: jåå!
HON: okej, kan ni skynda er lite, för vi har stängtm, klockan är över 6!
VI: hehe, ojdå!

haha, skratt! vi tog ju de helt lungt i provhytten och jag fick världens skrattanfall! :D
sen när alla stängde gick vi på max och köpte blizzer, också åkte judith buss också, trevligt att träffa hon=)

jag hitta inte så mycke.. men de jag hitta var:
♦ Leggins från Vila 159 kr
♦ Skjorta barnavdelningen H&M 179 kr
♦ Midjekjol från Vila 129 kr
♦ Lång svart kofta från JC 299 kr

det var nog allt, måsta till stan igen och julhandla lite;) bilder kommer kanske imorgon:)


fuck off and die

nu har jag hett in fuck off and die, och driving one of your cars på mobilen! haha, jag och hannies låtar.. vi satt typ en hel dag och sjöng dom där, för anna.. trodde vi, men de var ju lite annat folk där, så vi gjorde bort oss ganska rejält! hehe.. vi ska iaf digga dom i bussen, göra bort oss totaly! det gillar vi(Y)

nu ska jag se movvvie, bye! ♥


torsdag

goddagens! :Å

idag har de inte hänt så mycke tror jag..
imorgon blir de shopping, finally! verkligen välbehövligt! men när man bor ute i ödet så kan man ju inte shoppa varje dag;( inte för att man har money för de heller, men man kan ju drömma:D måste köpa julklappar till massa folk, byxor, tröjor, underkläder, smink, hårgrejjer och sånt till mig. fast lite av de kan man kanske önska av tomten;) hoho!

slängeer in en bild på jag och nominen från thailand. åå, vad jag vill dit! nununu! =)

julpynt!

när jag kom hem hade mamma julpyntat! :D:D:D myyys!  också ska vi äta prinskorv, haha, christmas feeling;)

jag vet inte om jag ska se new moon ikväll, som alla andra, det kommer vara proppat! om jag ids stå och köa sålänge, för jag har ju inte förbeställt biljetter. vi får se;)

ska nog till stan och shoppa med några av girlsen på fredag:D kommer nog bli skit kul, är i stoort behov av att shoppa!

städat

jag har nyss sett palstikkirurgerna, de är bra! :D
innan de storstädade jag i mitt rum, nu finns det inte ett enda damkorn där! :D och de luktar fräscht, torkade överallt med nå som luktade citron, tilloch med allt hårspray, body lotion och allt! haha, hur ids jag? dom var väll damiiga eller nå..?
det slutade med blofbad för min del, haha, ne.. där överdrev jag. Jag märkte aldrig att jag gjorde illa mig förrens efteråt, jag såg att jag blödde. och jag tror att de berodde på när jag höll i ett glas till en ram, och gick in i väggen när jag höll i de, så då for hörnet in i min hand. men hur skulle jag veta att de var en vägg där? har ju bara bott här i 14 år och snart 12 månader(hela mitt liv)..


mitt stoooora, blodiga, köttiga sår! ;S haha, skämt!

jag ids inte se andra avenyn, hejs! ♥


tisdag

idag hade vi redovisningen, det gick ändå gode bra, var inte så jättenervös heller som jag trodde men lite;> jag stod typ med benet uppe på stolen och bresa, hahaa! inte vackert! men den vart 5.35 lång:O

nu sa mamma att vi skulle städa på övervåningen så hon kan julpynta! föst tänkte jag: nooo! inte städa! men det  finns inge mysigare än julpynt! mamma är craxy i tomtar, hon har en hel deö, men dom är så söta! :D haha

en liten del av tomtesamlingen förra året;D


bigga!

åå, ungen gör mig fet! haha


lisa kommer upp med en FET negerboll.. nu tycker alla att jag är rasist.. och nu syfta jag ju inte på nån speciell eller så.. men de heter negerboll, det har jag alltid sagt och kommer alltid säga, that´s it! hah!  jag kunde ju inte motstå att smaka en liten tugga, och den var goood! :D    haha, snart rullar jag väll fram, tidigare idag  fick jag kladdkaka med grädde!:D haha, men man ska väll ändå inte klaga? ;)

redovisning imorgon"/

jag kom på att vi har svenska redovisning imorgon på boken, jag dör! den ska vara 5 minuter lång. förra veckan när jag träna vad den över 5 minuter, men nu bara 4.40.. fuck! den suger och jag kommer nog inte få så bra på den, men nu skiter jag i de! de får bli som de blir, allt kommer ändå gå åt helvete för jag blir så nervös när jag redovisar! ;D haha

nu ska jag ser ullared, de är väll ikväll? :D bye!

måndag

kom typ nyss hem, idag på skolan har nigresshanna slått och mobbat mig hela dagen, synd om mig! :( hon mobbade ut min teckning på bilden totalt, den som var såå vacker! :Å  de har inte hänt så mycke mer på skolan idag;>

jag har som inge trevligt att berätta, så hejdå! ♥

söndag

har nyss duschat, och innan de år jag jätte god mat. porterstek, klyftpotatis och portersås, de är så gryymt gott! :D  och nu ska vi tydligen äta friterad banan och glass, men jag är så mätt;( buhuuu, men lite får jag väll alltid i mig;)


in my dreams:D

gaaay!


lite bilder jag gjorde igår! haha:D

kladdkaka

ja, somdagt så var vi då på nå konfrimation imorse klockan 11. jag, emma och lena satte oss när uppe, och somvanligt så höll ju jag och emma på att skratta ihjäl åt allt! också när vi kom upp kolal vi ner, då satt alla där nere" vi var doom enda som satt däruppe! haha, skrattattack! så då gick vi ner, sen lyssna på nå gudstjänst, lite drygt. sen fika vi ju, också vart jag ju lite rånad och så.. haha!
sen for jag hem och har nyss ätit kladdkaka med glass, muums! :D

nu borde jag plugga, men de orkar jag inte, så de skitesr jag fan i! :D

jag blev rånad

idag var jag på nå konfrimation sak.. då var vi i samlingsgården där eller vad de då heter, också hängde jag av mig jackan där i hallen som alla andra och gick in och fikade. sen var vi i nått rum och dom pratade, som kommer de in en tjej och säger: är de här nån av eran? det står maja dahl i. Då var de min plånbok, och jag fattade jävlat inget, för jag visste att jag INTE hade tappat ut den! sen när jag kollat i den hade dom tagit alla lösa pengar vilket var ca. 300 kr, och flyttat platts på massa saker. som tur var hade den lämnat kortet!

sen frågade vi vart hon hitta den så sa hon i toan. oc h jag hade inte varit på toa, så nåon hade rotat i min jacka och gått in på toa och tagit alla pengar! åå, det var ju inte mycke pengar, men man blir ju ändå irriterad! i kyrkan å allt! blir sur..

jag vet att de var nån av dom där utlänningarna! ursäkta, men de måste ha vart dom! för de var ju som annars bara konfrimander där, och dom var de ju inte efterom dom satt inne i samma rum som jag!
haha, nästa inlägg berättar jag förhoppningsvis om nå trevligare! :) bye♥

kangroo hodie!

alltså jag dör, jag och mamma skratta ihäl när vi såg den!
kolla på hela!


den här går som reklam på MTV!
då först håller man typ på att dö av den där kängru saken, och sen dom där örhöngerna.. ååå! så lejd!
jag vet att ni vill ha en kangaroo hodie! :)

vad gör emma?

nu sitter jag hos emma, vet ni var hon gör.. rätt svar får en länkning på min otroooligt kända blogg, haha, okej skämt där, men jag tror ni alla vet vad hon gör:D



dom som tänkte på dehär hade rätträtträtt! :D

hejs♥

nominen here i come!

hahaa! nu drar jag strax till emma, som ni kanske förstod när ni läste ribriken! ;>  ska bara föna håret och klä på mig! :D hejs! ♥



ingen snö!

jag vaknade 10 idag, åå varför kan jag inte sova längre? :D

man blir seriöst deprimerad när man kollar ut! de är ju som att de är slutet på våren, de är ju för fan ingen snö! :( det som kom så mycke där ett tag, och de är snart december ju! pratade med mormor och de hade smält allt också i vilhelmina.


de här var i början av november på morgonen, och sen kom de mer:D men nu är allt borta;(

;o

erik hänger lös, vad är de för fel!? ;o  reza ska ut, om hon inte åker, då jävlar! men reza åker, de vet man nästan, annars är de nå fel på riktigt, för de går ju inte att jämnföra dom! :D hahaa pusshejs!♥

idol

idag har jag jävlat gjort åssit! typ legat på soffan och sett tv, haha.. men de är ju som gode skönt de me;D
ikväll är de idol! reza ska ut, om hon inte åker vet jag inte vad fan som är fel!

hur grym var han inte här?!

fredag

vakande inatt av att jag hade så jävla ont i armen, frossa och feber, inte kul! de tog ett himla tag innan jag somna om.. hade 2 gosstäcken, och dom är tjocka, men jag frös andå. men tillslut somna jag (Y)
sen på morgonen hade jag jävligt ont i skallen och dedär andra, men jag for till skolan ändå, vet inte varför, så var lite trög och trött och seg idag! men de har gått bra ändå, jag har levt på treo och ipren! :D men nu är jag bättre:) 

vi slutade 12 idag, för vi hade ingen idrott, så jag ocg aggis satt och vänta på skolan ett tag, vi la oss i elevfiket, höll typ på att somna, men sen kom hennes pappa också skjutsa dom hem mig, jättesnällt!! :)

vill shoppa!

jag har lite ont i armen, men inte så mycke faktiskt! (Y) bara när jag lyfter den tar de emot lite, men de går att he upp:D hoppas bara att jag inte vaknar med feber imorgon, de finns ju risk..

jag måste shoppa!!!!  måste köpa kläder, underkläder också har jag nästan slut hårspray och deo, mascara, också måste jag ju köpa julklappar och massa mer! gahh, måste till stan, följ någon? :)

jag hittade också ett par jätte snygga jeansleggins på mim idag, dom kostade 400, måste nog fara och pröva dom:D


spruta

kom hem fär ett litet tag sen, har vart hos optikern och hämtat ut linserna och lärt hur man her in dom, haha! de var lite klurigt, men tillslut gick de! :D

idag har vi ju tagit sprutan också, var ju jätte nervös först! haha, men den känndes knappt, men jag satt typ och spände mig när hon stack, och de ska man ju inte, så de känndes ju, men inte mycke! :D


nu ska jag ta mig en dusch! byee♥

inga läxor! :O

idag har vi ingen läxa eller prov att träna till, helt amazing! så jävla skönt! :)
så jag ska bara ta de luungt!

imorgon är de grisspruta som gäller:( jag vet att jag tjatar om de hela tiden, men jag är såå spruträdd! haha, fjolla! :D också tror jag inte nån kompis får följa in och hålla handen, då tar jag mitt liv på riktigt.. jag vill ju inte sitta och klämma ihjäl mollanders hand! ;o

sen efter de ska jag ämta ut mina linser och så, då kommer jag äntigen se lite(Y) :D

flugjävel!

jag och emma sjunger sing star, fast nu ser vi plastikkirurgerna! till en sån ska jag och he lite silíkon, men bara lite, för fake är ju dåligt (skämt) .. eller hur var de anna och hanna! hahaha, så kuul! :D

jag höll jävlat på att dö, då satt jag och kolla på dataskärmen då, också ser jag nått krypa upp, jag får panik för jag tror de är en spindel! jag skriker och springer iväg, sen kollar jag också är de en flugjävel, en JÄTTE TAM! ;s sen sätter jag mig igen på datorn och börjar skriva, då kommer flugjäveln och kryper och typ upp på fingret, jag får damp och springer iväg igen. sen när jag ha lungnat ner mig lite så sätter jag mig i soffan, men sen ställer jag mig upp för att se om den är i soffan, också ställer jag mig på äckelflugan, får damp och hoppar upp  i soffan, sen tar jag ett papper och her ut den! alltså den var sjukt tam, den kom fram hela tiden, odm brukar ju alltid flyga iväg än fast man inte är nära! och de värsta är att den måste ha vart här inne sjukt länge den skulle väll typ ha dött ute annars! :S


HAHAHA! nu tycker jag alla skriver en grattis kommentar till emmas och edwars framtida barn! =)

moraträsk/Janis Joplin

Jag och emma ligger och lyssnar musik, också kommer låten Mercedes benz, då sa vi såhär:
 emma: den låter ju typ som enter sandman!
maja:jag nee, den låter som moraträsk! :D
emma: jaa, som tigerjakt!!

moraträsk= våra idooler! haha, har faktiskt sett dom live när jag var liten:D jag och emma sätter alltid på dom och springer runt i hela huset och sjunger, dansar och dampar, de är såå kul;)

lyssna själva! där i början är de fan likt;)

spola till ca. 0.30


 

pop-corn emma!

idag på skolan hade vi inte många lärarlektioner, alla var typ borta;> också har vi sertt lite när skol-if har spelat innebandy:D vi fick veta sexualkunskaps prvoet också! 79/80 poäng MVG! yeah, haha, lite smått pinsakmt ändå..

nu är jag med emma nominen jonsson, hon är så lejd.. då kom jag ut ur toan också känner jag att de luktar pop-corn i hela huset och jag säger: vem faan är de som äter pop-corn!?!? också går jag in i köket, gissa vem jag ser där då med en stor påse där? EMMA! haha, jag dör;) hon hetsäter från vårat skafferi och jag hos dom när jag är där(y) haha, jag minns när dom ahde nå goda kakor med chockladfyllning, som  var fullt, och jag åt upp heela själv..:D muums!

nu sitter hon och gör matte, och jag bara kollar på:D:D har ingen läxa i veckan, än så länge, heelt otrooligt! :D

SHIMEJ!
som i supercoola filmen: istället för abra cadabra! HAHA

wuäh, kolla halsen;D

slarvfel

ser att jämt när jag skriver blir de massa fel, vissa bokstäver kommer inte med eller blir fel bokstav osv.. inte bra! men jag ids aldrig läsa igeom de jag har skrivigt, utan skriver de bara jätte snabbt och orkar mig inte bry mig så mycke mer.. hehe;D men de är faktiskt så att när man skriver på den här datorn kommer inte alltid alla bokstäver med, irriterande! men jag ska försöka bättra mig, de är ju lite smått irriterande att de är fel i varje ord;) hehe

vill ni veta en annan sak?! att jag kan ta 4 ackord på ukulele, wihoo! kanske borde satsa på de? HAHA:D sjukt kul, "min" turkosa ukulele is the shit! heter de ens ukulele? haha:>

ikväll är de bäll ullared, de är fett kul:D ullaredsbögen var ju klart de bästa, höll på att dö!!

Anything Ken can do Barbie can do better! soo true;)

mätt!

jag döör, jag är så mätt.. först kycklink nuggets till lunch på skolan, sen hembakat, smet, en lien macka och en fika bit, sen när jag kom hem tacos, jag är fullproppad! haha, då vet ni de, myycket vikrig information hejn..

nu sitter jag och ser heartbreak hotel, så roligt film:D


bad romance

           

top model

jag hittade en bortglömd bullpåse längst in i frysen, wihoo, lucky me! :D så nu har jag smällt i mig lite för många bullat.. hehe.
nu är de top model, jag har missat typ alla avsnitt! :o inte bra! men man glömmer de när de börjar 19.00 ju!
och tyra banks är såå beautiful! ;>


jag är hemma själv, och de var nå som lät! jag är rädd, com nån öppna dörren, som är låst.. :D ;S

ergonomi

sitter här med idrottsläxan om ergonomi, någon som vet vad psykosocaial arbetsmiljö är, tell me! ;)
också läserjag min lilla bok om hur man sätter in och tar ut linser som jag fick av optiken! haha.. ska ju dit på tosdag igen och lära mig de, och få dom och så. Det är direkt jag har tagit SI- sprutan, så har jag säkert svimmat1 haha, skulle inte fösvåna mig, men hoppas de går bra! :D


självfall..

seg

jag somnade då på soffan inatt, de var skönt! sov tills lisa kom och växkte mig typ 11..
jag är välldigt seg idag, gick från ena soffan och la mig på den andra, sen upp till den här igen! haha!
nu ska jag ner och knarka treo och kanske lägga mig på den soffan där nere igen. fast först äta :D

hade gött!♥

hungrig!!

klockan är snart 2.. och jag har inte hett på nån film än.. eller joo, de har jag! jag hede på johnny english, men jag har inte kollat nå alls på den nästan, och nu är den slut.. haha!

jag och judith beklagar oss på msn, om hur hungriga vi är men vi orkar inte hämta nå att äta, stooora problem! åå, varför blir jag ALLTID hungrig när jag ska sova?! :@  ge mig mat någon! ;)

aja, nu ska jag äta( om jag ids) och sen starta om filmen, sen sova!
puss på er! ♥

bruno

ligger nu i andra soffan fortfarande med mitt gosstäcke! haha, och funderar på vilken film jag ska se.. förslag någon? =)




min syster tycker de är roligt att papparazzi fotografera mig när jag tvättar ansiktet å borstar tänderna! :p

nu funderar jag på att se bruno, men den verkar vara välldigt gay! haha, vi får se om jag pallar den eller ser nån annan:)
vet ni vad jag kom på?! :D:D att min skoter heter "bruno", vilket sammanträffande, de tänkte jag aldrig på! ;)
 lite kul ändå..

godnatt♥

körslaget

sitter här med mitt gosstäcke och ser körslaget! idag har de hänt jävlat åssit! skönt att bara ta de lungt ibland, me lite tråkigt:> bye! 


pink

                           

PINK- I DON´T BELIVE YOU

I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall
Because I, because I still don’t mind at all

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you


plugg

nu har jag gjort klart veckansmål i matte, fuck vad skönt! och förberett lite inför redovisningen vi ska ha i 5 låånga minuter! jag kommer seriöst döö, hoppas de går bra! också har jag gjort 2-3 sections uppgifter i engelska! skönt att ha gjort bort lite sånt, men på en lördag..

nu ska jag ta mig en lång skön, jättevarm dusch!

lördag

idag är de lördag, och jag har ingen aning om vad jag ska göra..:( hör av er nån, please! :D vill hitta på nått ju;)

nu sitter jag iaf och ser next, så jäävla lejdt program, nästan så man inte pallar att se på de.
åå, nu kom de en med magrutor, då vart de genast lite bättre, haha!

hejs!


trött..

sitter här i min ensamhet, och håller på att somna, känndes så jobbit att gå ändå upp, fyfan!
emma kommer hit typ 2 kanske;> haha, hon och minna har vart på bio, men då är frågan, orkar jag vara vaken till hon kommer? it´s up to se;) aja, hejdå, innan jag somnar:)


halo

ser idol nu! eddie och reza UT! eriks mick var ju av eller nå i början;o stackars han;>
reza sjöng ju halo med beyoncé, den låten är braa! men hon totaly förstörde den, haha!
och bara för de slänger jag in detta klipp, som jag har gjort förrut, men seriöst.. man börjar ju gråta..=( efter hanna såg den här gick hon och kalla mig cancerunge! inte snällt asså, bara för att hanna är de:)

synen

kom precis hem. Har vart och kollat synen, fick ju glasögon när jag gick i typ 3-4? men ALDRIG annvända.. också nu har jag haft svinigt ont i skallen i typ 5 veckor så;p
och jag hade inte bra syn! hon undrade om jag ens hade sett nå överhuvudtaget, haha, nog har jag ju de, men inte så bra;D så ska ha linser, också köpte vi nå glasögon som man bara har hemma och så, för de måste man typ.. så de blir nog bra! då kommer jag äntligen se vad som står på tavlan i skolan! haha

idag är de fredag den 13:e, så var försiktiga! ;)



de är ju massa biosar i helgen, och vi har ju filmpass, så de är bra! :) hoppas de går nån bra film, inatt ska jag kanske se the haunting in connecticut, eller vad den då heter, nog för att jag redan har sett den, men shit the same! ;)

mammas pojkar

sitter nu och ser mammas pojkar, men de är typ slut nu, men de är iaf jätte bra! åå, jag stör mig som fuck på bobbys mamma där, då typ far hon på hans och jane´s date och typ skriker och är allmänt stöörd! :p stackars han..!

pulka

jag kom nyss in, jag och emma gick ut och skulle åka pulka, men de var så dåligt "före" så de gick inge bra.. så vi la oss mitt i backen och gjorde olika djur ljud.. fårga mig inte varör! vi likna, en hund, katt, får, gris, säl, varg,fågel mm.. och de slutade med att vi låg och gapskratta av vårat eget skratt! haha
också sprang jag i och hoppade i et jävla barr träd, ni vill inte veta varför.. och de gjorde oont! också fick jag barr överallt:(

sen la vi oss på en motohuv på en bil, och kolla på stjärnorna, gode härligt ändå;) också när lena kom skrämmde vi hon, men hon vart inge rädd;(



älska snö! fast dehär var ju när de bara var lite snö, inte för att de är så mycke mer nu men:>

utvecklingssamtal

hola!

idag hade vi sexualkunskaps prov, de gick faktisk välldigt bra! mycke bättre än jag trodde;)
sen efter skolan hade jag utvecklingssamtal, och de gick bra! puuh:D ja och mamma häll på att skratta ihjäl på vissa saker, som att annelie på hk´n hade skrivigt att hon typ märker att jag kan och tycker om att laga mat! haha, jag dör, jag suuuger på de;) men de var ju bra att hon iaf tycke de var bra! :D också sa alla att jag var trevlig och rolig, och glad;> haha!

 

sen köpte jag en skrub! sen for jag och nominen hem till mig, där vi nu är, hon spelar gitarr, för ovanligheternas skull! (;


haha!

google

hoho, jag hade fett tråkigt, så jag sökte på mitt egna namn på google, haha, jag är normal? noot..
och de här var var jag såg:



2 boys, varför? hehe, en av dom såg ju gode hyffsad ut ändå;)
min blogg står länkat där nere, hihih:D

byebye! =)

sexualkunskaps prov

har vart dålig på att blogga idag, men då kan de vara! när jag kom hem satt jag på datorn lite, sen pluggade jag lite sexualkunskap, sen ringde emil åhlund, också kom han, anna & patrik och först såg vi lite tv och förökte lösa en rubiks cube, vilkke var totaly omöjligt! sen kollade dom på lite bilar, dom ska väll göra epa! :Doch prata med pappa och så, jag och anna fattade tyo 0 om vad dom prata om, men lätt att veta ens? nää! :D hehe 

och jag kan typ inte provet, de är typ en sida som går sjukt trögt, och alla andra kan jag! gaah, pluggpluggplugg, sen ska vi göra huuur många sidot matte också på 2 lektioner..

blöt bh..

åå, jag är ju misslyckad.. då höll som jag i en bunt med ny tvättade kläder som jag skulle gå upp med i garderoben, också var de en bh högst upp då självklart, också hade jag precis borstat tänderna, och hade kranen på, också böjjer jag mig fram och bh´n ramlar ner i handfatet och blir heelt blöt, så de var bara att tvätta den igen! haha:D man är ju som lyckad..

nu ser jag andra avenyn, men orkar typ inte kolla nu, för de är inte bra nu förtiden! nu ska jag äta hemagjorda super goda skorpor:) med smör på ALLA sidor, haha, de är tradition!

byee :)

milkshake

ibland är min lillasysster rikgt gullig, men bara ibland;) haha, nemen då sitter jag här uppe på datorn också kommer hon med ett stort glas jordgubbs milkshake och frågar om ja vill ja:) mm, de var riktigt gott:)
kolla mitt mobbade lillfinger! haha
hejn såg inte så gott ut, men de var de;)

sleep

kom nyss in fån garaget! haha, pappa & nån tysk har hett in en radio/tv/ dvd i mammas bil, så nu kan man se film när man åker bil, skönt:D nu funderar jag på att snart he på nån film, jag vet ju hur mna her på sleep på min tv nu! (stolt) haha, eftersom jag ALLTID somnar när jag ser tv, så..

hade gött! ♥

here we go..

okej.. ni får väll se då! men ni har säkert redan sett den på annas eller hannas blogg;)
lägg märke till när anna her handen på min "bf" och typ smeker den! haha, jag dör:p


så vad tyckte ni? haha, vi är normala, jag vet.. :)

bf on youtube

jag döör! jag har sett mitt,annas och hannas oootrooligt vackra klipp på youtube från när jagahde en FET bf! haha, det roligaste var att vi inte visste att vi filma, anna shaka asset och jag står och beundar och tar på min vackra fb, och hanna smeker på den! haha, jag dör! men ni får tyvärr inte veta vad den heter, den är för lejd för att se på;) anna & hanna la ut den där för att hämnas när dom såg sen super söta kissie läppande bilden på hanna som jag hade på ett inlägg igår! ;)


skön dag

idag har de varit en mycket slapp dag på skolan, först sovmorgon till 10.25, sen bild, sen musik och sist men inte minst hembakat, där jag som vanligt åt masssa smet! :D
och imorgon har vi nå filmfestival= inga vanliga lektioner! wihoo!

idag måste jag plugga till de där jävla sexualkunskapsprovet, fyfan!

emma har gästbloggat

såg att emma hade gästbloggat här lite, fråga mig inte varför! haha
hon bara länkade min blogg på msn till mig, också fragade jag varför då sa hon: men titta:)
så då gjorde jag de, och fick syn på dedär;)  haha!


friendship that never ends, i love u♥

hjujdäs!

Inte kul! / Emma




pusshejs

tårta

vi åt kycklinfilé och klyftpotatis och tsasiki och beá och sånt till middag, sen gick jag minna, och lisa ut och åkte bob! haha, sjukt kul, vi har ju en stor backe på baksidan;D jag åkte ändå ner till älven, om jag inte hade bromsat hade jag typ badat:D haha, de är så härligt nu när man kan var uta och lejda sig i snön. jag vill köra skoter NU!!de finns inge bättre än när man far ut och kör skoter massa folk en solig dag, också stannar man npnstanns och äter typ fläsk! haha;)

sen gick vi in ch åt farsdags tårta, de var gott:>
imorgon har vi sovmorgon till typ 10.25? tror jag, fuck vad skönt! :D:D

sunday

kom hem från emma ganska för ett litet tag sen.
izzy smet så vi fick oss en promenad till stoppen och tbx, många kilometer de, eftersom emma bor jävlat längst bort i byn;D haha, men de behövdes efter att vi fläska i oss sourcream och béa sås chips:p

grattis hannie som fyller fjortis idag! :D <3 hoppas du får en bra födelsedag!
och bara för att jag är så snäll slänger jag in en mycket söt bild på dig;)



spa

gud så skönt, jag har legat i ett kokhett bad, och lyssnar på massa lungn musik, och haft massa badskum och sånt, också har emma först tvättat mitt anniskte med nå skrubb, sen shamponerat och sen hårinpackning och anniktsmask, osm jag har nu, såå vacket! här får ni se hur de ser ut! :D¨

mysig badrock;D haha

black and white!

jag ser typ ut som en ryss eller nå! :p

aja, nu ska jag skölja ut hejn och de, puss!

hos emma

tjenispenis!


nu är jag hos emma, för ovanligheternas skull;o haha, vi är hemma själv hela kvällen så vi ska laga panang chicken, eller pork de åt jag jämt i thailand på kata mama, förjävligt gott alltså! vill dit nununu!!
sen ska vi ha spa:D typ annsiksmask, hårinpakning, bad, coconut oil massage( från thailand) osv.. de blir nog härligt:D
nu ska jag kissa lilleman, puss!

snow!



de här var de försa jag såg imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret:) jag vart såå happy:D de är snart bara att ta fram bruno! (skoter) :D de är ju nästan så man vill gå ut och göra lite snöänglar(;

erik var grym ikväll!

fyfan så grym erik var ikväll! helt sjukt, alla juryn stod upp och typ grät;)

ring och rösta nu! 099-414 07

tove och calle var också bra! nu ska rahbi, reza eller eddie ska åka! nån av dom.

nu börjar de om, spännande;)

ta ett glas stort vatten..

.. ropade jag till mamma nyss, minna fick damp och börja skratta massor, men jag fatta inte varför. sen tänkte jag efter vad jag hade sagt och kom på de, man säger ju ta ett stort glas vatten, inte ta ett glas stort vatten! haha! jag ät trött.. nu ser jag iaf idool;>

de är inte bara jag som är efterbliven..


man ser ju typ inte ens vad de står! :p men om man kollar riktigt noga ser man!
det här är iaf jag minnas och emmas diskussion på facebook! haha:D


ligger london i england? ;o

somnade så skönt på soffan med spotify på med massa bra låtar en halvtimme, tills minna väckte mig och sa att de var mat, men inte var den klar nej! så jag la mig på 2 kökstolar och halvsov lite, de var skönt:D
sen åt vi, sen kom jag och minna på att vi ville till london. också sa jag:

jag: vart fan ligger london?
pappa: men herregud maja! vet du inte vart london ligger?! ;o
maja: nee!
sen skratta dom massa;o
pappa: de ligger ju i england!
maja: jaha! men är inte london ett land?
sen höll mamma, minna och pappa på att dö av skratt!
maja: så ligger paris i london då?
pappa: och ni säger att hon är bra i skolan!

sen skratta dom massa mer, sen frågade jag också vart fan england då låg, då sa som europa, men de visste ju inte jag, då sa jag: men är inte de i sydamerika eller nå? då höll dom jävlat på att dö! så dom tog fram kartboken och jag fick se vart fan england och londom låg! haha, de där har vi haft prov i på so´n tror jag, men ofta man ens minns?! ;o


och min kusin ska snart dit, då kommer vi få julklappar därifrån, jippie! :D

helg!

idag på skolan har de inte hänt så mycke, på idrotten gjorde vi typ olika lekar, de var kul:D ocskå fick emma in en fullträff på mig med bautabollen! haha, jag dör så kul:D

ikväll vet jag inte riktigt vad jag sla göra, kanske vara med julia och agnes=)

saturday night fever

jag har trampat på den hära träningssaken i typ en halvtimme, de var tråkigt och jobbit, sen gjorde jag lite annat jobbit;D + att vi hade cirkelträning idag på idrotten och ska ha de imorgon också, jag kommer ha fett med träningsvärk:D

sen slingade jag håret på lisa, fast jag vet inte hur de vart än, får kolla sen.
ska duscha nu, sen lägga mig och fortsätta se saturday night fever! haha,  john travolta var ju snygg på den tiden, vältränad och allt! hehe;)

jag döör, kolla kläderna..!

DÅ!

NU!


lite skillnad kanske?


EMA

nu sitter jag och ser EMA, de är gode bra! men de "riktiga" börjar inte än på ett tag i think:D
Kenza ska ju vara på dedär.



övertrött..

idag på skolan har de inte hänt så mycke, på rasten gick jag och emma till gårdings och köpte annisktsmasker! :D
för på lördag, när vi har the big house in påle för oss själva blir de hemmaspa! ;> hehe, en gång för ganska länge sen hade vi det, men då var vi tvungen att göra en egen mask, och de gick ju åt helvete, vi kolla nå recept på internet, man skulle typ ha youghurt, riven gurka, och massa skit. också ställde vi den på golve, också åt izzy upp den:(

sen hade jag fett med damp på matten, herregud, sen när jag och emma satt där ute på bäneken och jag förkjlarade när jag spelade skju splat på in mobill.. då kom andereas och sa:
A: Vill ni ha mer matte eller?
M & E: va?! neej!
A: Maja har ju som mycket överenergi! är du övertrött eller?
M: hahaha, jag är sååå trött! :D
haha, sen hade jag ju osm några skrattattaker, som man kan ha ibland:D


sen har jag en annan glad nyhet, att de är fredag imorgon, vilket betyder kortdag, sen HEEELG! :D så skönt!

hockey

kom nyss hem, for till anna sen får jag hon, och hanna och såg på hockey! jag dör, folket måste verkligen ha undrat vad fan felet är på oss! vi gjorde ju som bort oss lite, och sen när hanna knytte mina byxor, på ett speciellt ställe, de kunnde ju inte annat än misstolkas!

dom dörlorade med 6-1, not good:( menmen, dom hade inte slaggis i slutet, som jag hoppades på..
jag kom på en sak nu, att jag har på mig annas kläder, och jag har mina hos hon, hehe;)
de där är jag! :Å

föreläsning

idag har vi varit på nå sex föreläsning med skolan.. den hette respekt, men jag fattade verkligen inte vad de hade med det där att göra! :p haha
sen for jag aggis och hanna su till centrum och åt en kycklingbaugett, mums! :D haha, för leverbiff är inte gott! äta lever, blää!

sen hann jag bara hem och äta, sen följde jag mamma på jobbet där jag sitter nu, och väntar på att anna ska bli klar i stallet så jag kan fara till hon:D <3

found out who you are..

minna har gjort en bild på mig:
lite damp kanske? ;D 

be happy!

fransk manikyr

nu har jag gjort fransk manikyr, tycker de är skit snyggt och ser fräscht ut. men hejn vart verkligen inte bra, haha! för nagellacket hade torkat så de var bara klumpar, så ja.. så vackert vart de inte!

de här  är tyvärr inte mina! :D

tisdag

kom nyss hem från skolan, där hände de inte så mycke! ;p
de var så lejt för på spanskan så sa emma helt plöttsligt, du luktar gott! jag bara haha, jaha!:p
sen när jag kramade elise hejdå så sa hon mm, vad gott du luktar!
haha, fattar ingenting, jag hade nå parfym idag:D men de var väll bra att dom tyckte de;)

vi har prov på jävla sexualkunskap nästa vecka, fan å! kul att  plugga till de ens? noo;p

vi är normala och tar kort i spegeln på konsum, ni skulle ha sett vad en tant stirra på oss, hon måste ha tyckt att vi var riktigt dumma i huvve! :D

Chocolat

nu har jag sett klart chocolat, den var bra! och man vart ju inte lite sugen på chocklad!
nu ska jag sova, puss!

pictures


kriig!

triumph tiger 110, haha, vad jag kan:D
<3


söta! <3

lena, moster & sivan :)

emma dricker ägg;S

and here BF comes..

sexigt hanna! fylliga läppat alltså! ;)

sådär, jag vet att vi ääälska mina bf bilder! sexy huh?! okej, jag skoja! verkligen unsexy!

kika in snart;)

funderar på att he in bilderna från mobilen, så ska nog göra de, så kika in här snart så får ni se massa trevliga bilder! :D

i love smet!

idag var jag gode så trött, sov ju som inte många timmar, men de gick bra! :D
vi har gått en ny musiklärare också, mycke bättre än anna-greta! skönt(;


sen hade vi hembakat, faaan vad smet jag åt, men gud så gott!
bara för att ajg har ruffo hår för att jag har haft fläta! :D

nu ska jag duscha! puss

time to go to bed

god kväll!

skola imorgon, längtar ändå! NOT! haha, aja, nog överlever jag, kul blir de iaf att träffa alla:) men fyfan för 8:an alltså, prov all the time! :( i´t sucks!

fan vad blogg.se seeegar! as usual, haha, fan vad jag klagar, don´t worry, be happy lixsom! :D




booring shit! kommer aldrig somna inatt,  eftersom jag som aldrig tänkte på att försöka vända tbx dygnet! men får skylla mig själv(;

nu ska jag se en film eller nå, puss på er! ♥

skola imorgon:(

kom precis ut ur duschen, och från emma;>

jag dööör, de är skola imorgon, fyfan!!!!!!!!!!!!!!
och jag har inte skrivigt den jävla so diskussionen! fuck! men jag har ingen aning om vad man ska skriva? nån som ve de, säg till! ;D


ruffo! :p

söndag

igår kväll såg vi the notebook, älskar den filmen alltså! så vi somnade typ halv 3, men jag lyckades ju självklart somna och missa slutet, typsikt mig!

sen idag var vi gått med izzy och lite såna saker. det är grymt härligt väder idag ju! :D

vi håller på att göra kort på kort, när man kan he vilket kort som helst på sitt bankkort:)
emma ska ha dehär, men jag vet fortfarande inte vilket jag ska ha!


RSS 2.0