pictures

tänkte bjuda er på extremt granna bilder från min mobil från typ februari! :D enyoj..

en kväll vi var ute och gick..

haha

hahahhah, söt reflexväst, jag vet! som just nu ligger nergrävd bredvid gångbanan;p

vuuuuti

jsg var ett sött barn! eller hur?! hanna säger bara att jag var ful, fet och hade måånga dubbisar..

igår

vårat inslagna naturgodis=)

vurtbarn i sofffan, innan de vart som gosigast! :D

fruit!

äh, ids inte he in nå mer, tar så läng! de ändå som var kvar var ickevackra morgonbilder på jag å hanna, och bilder som killarna i min klass har tagit på sig själva, bl.a på deras bröst osv.. inget att se med andra ord! :D hahah!

rullstolsrace!

tjo, vurti for nyss home! LIVET LEKER MED ANDRA ORD ALLTSÅ! haha, skojjjja!

nemen, vi gick ju somssagt och möttes igår, sen gick vi på konsum och köpte naturgodis, jag smakade typ av alla sorter, gratis är gott:p haha, sen så var vi på konsum i typ 1 timma! vi hade rullstolsrace där och så.. sen slog vi in våra egna påsar naturgodis i pressentpapper flera varv, mend snöre å allt;)
sen så fick vi stjuts hem till mig där vi inte gjorde så mycke, vi tog 3 täcken, 3 filtar, 6 kuddar och gosa ner oss i soffan i typ en hög, och såg på meledifestivalen! sen somnade vi typ halv 11, sen vakna vi,bädda ner oss lite å så, sen la vi oss och såg totaly spies och somna efter 1 nån gång, sen vakna vi tidigt imorse!

hanna kommer senare igen och då blir de sex and the city marathon=)

luddbarn å vurtbarn..





hahahahahahah!! jasu ludd å vurtbarn är i farten igen;) hanna ringde gode nyss och sa:

Hanna: Känn dig printad!!

Maja: haha, känn dig printad!

Hanna: Läs min blogg!

Maja: Läs min blogg på 2 minuter, så ska du få se! ;)

HAHA, vi tänkte samma sak där.

om ni vill veta vad vi ska göra nun, så läs vårat printade sammtal! ;)

peaceout!


skotercross

kom nyss hem från högheden!
de vart att  vi gick dit ist, vi spårade genom skogen, satan vad jobbit det var, snö över knäna och uppför en ospårad backe i slänten på älvren, sen genom skogen, värre än 1 timme på gymmet, lungt:p men nu har vi trampat upp där så de går nog att köra skoter uppför brantbacken! :p annars hade man nog kört fast gode ordentligt..
sen har vi då stått där och kollat:D sen gick vi då hem.

senare ska jag och hanna ut å gå, sen gå och köpa nå gott sen he till nån av opss och se meledifestivalen, trevligt! :)

ajaj

godmorgon!!

idag vaknade jag typ kvart i 9.. med träningsvärk!! i magen.. haha, vi körde typ inte ens de, inte så mycke iaf:p de gör oont, varje gång jag har vänt mig inatt har de gjort ont, synd om mig! nje..

har precis duschat och håller nu på att klä på mig extremt söta långfillingar!! hehe, idag blir de förhoppningsvis att köra skoter till högheden, och sen kolla på skotercross där:D och idag är de typ bara -10 sist jag kolla iaf, ääntligen lite varmare!

tagen från google

skwaller

ikväll har jag, mamma och pappa (minna å lisa har redan sett den) sett älvsbyrevyns revy skwaller! den var gode bra, man fick sig några skratt;) också var de lite skojjigeftersom de var nästa fullt där också hamna vi bredvid J, min kusin=) som då heter josefin, men vi kalla hon J när vi var små, mycke lättare att säga ju;) så de var ju lite små frääsigt, hon ska ju på utställning med söt arrack imorgon också i kalix, hoppas de går bra för dom! =)

nu sitter jag häri i min ensamhet och äter lite candy,  funderar på att lägga mig snart och se en bra film eller nå!
maltesers, mumsigt värre..

haha! lillamy..

imorogn blir de förhoppningsvst skotercross på högheden! :D skojsigt! hoppas de inte är för kallt bara, då kan man ju kanske köra skoter dit;> visst är de imrogon ens?


LOOOOOOOOOOOV

  vi for ju och kolla på snöskulpturerna en snabbis, sen for jag å hanna till hon, för hon bor ju skit nära:D så vi satte oss under gosstäcket och såg barnprogram, sen kom ansi förbi en snabbis=)
sen hände de nå jätte knasigt med strömmen! ;o hahaha! sen gjorde vi lunch & åt, köttbullar och makkisar, gott!
sen gick vi till skolan å hade engelska, sen idrott, där vi gjorde pyramider och sånt, jag fick vara högst upp på nästan alla! :D lite smått höjdrädd vart man ju! men vi klarade de allt;) sen kom emma och sa hejdå för hon far ju till sthlm nu, kommer sakna hon! :( ♥

sen for vi då på gymmet och körde stenhårt, trodde seriöst jag skulle avlida där ett tag!! först cykla 15 min random hill, haha. sen så dom där olika maskinerna i typ 50-60 minuter kanske, också välldigt jobbit. sen så upp där en snabbis å gjorde lite olika saker, sen ner där vi sprang på banden å den där andra saken, gode länge körde vi då där, och sjukt jobbit var de också. jag brännde 70 kcal på 3.56 min, haha, sen körde vi på sådär ett himla bra tag!

gissa vem som kommer att ha träningsverk imorogn! JAG, ojojoj, så otränad som jag är:S aja, skön känsla ändå;) eller så inte..

nu är det iaf LOOOOOOOV, går inte att bekriva med ord hur skönt de är!  ska på revyn ikv också, hoppas den är bra! =)

leka i snön

idag efter skolan for jag till nominen=) när vi kom ut var ju lilleman(izzy) ute så då passa vi på att leka lite med han;) de är ju grym kul att leka i snön när jag tänker efter, haha!
leken gick ut på att jag satt på ett "träd" som stack ut ur snöhögen sen satt emma nedanför den, sen så kastar man en snöboll mellan varandra, och izzy springer ju och jagar den, så om man appar den så äter han ju upp den, och de gällde ju att emma kasta bra så jag inte ramla ner från stocken, hehe!





sen så bakade vi VÄÄÄRLDENS godas kladdkaka, ni anar inte så god den var! ojojoj, vi år ju då en hel del av den;) sen så har ci nött guitar hero hela dagen, har inte spelat de se typ somras eller höstas;o
sen for vi på gudstjänst!

imorgon ska vi titta på snöskulpturer, tror inte de blev nå pelletott lopp, för de är så kallt! sen så har vi idrott, sen far jag,julia,hanna och emma på gymmet! :D hörs imorgon, hejdå=)

semlor, nu..

sitter här och pluggar, no och matte, tror jag ska göra matte provet igen, fs de är ju ett nyss såklart, men jag vill försöka få bättre.. också då no prov..

men lite gladare vart jag ju när far min kom in med massa semlor från uddens! goooott. haha, inte är han lite efter inte?! ;o fettisdag var ju bara för 1 vecka och snart 2 dagar sen.  han skyllde på att de var därför jag aldrig gjorde semlor, roligt ens;>

ne, nu ska jag äta en semla och fortsätta plugga;)

momomovits

idag har jag pluggatochpluggat;( sjukt tråkigt, men de måste göras!

på skolan idag såg vi nå konsert där b.la julia och lisa spelade=) och movits eller nå som sjöng och spela gitarr, dom var gode lejda:D haha, jag gillade hans dancemoves! sen så satt vi å vänta på bussarna en lång stund. sen när vi gick till bussarna så putta emil den jäveln ner mig i snön 2 ggr! jag vart blöt jävlat överallt! en meter snö i bh´n som smälte så de bara rann nerför magen! ;S haha, kallt som attans! HAN SKA FÅ IGEN! hehe, och emil jag vet att du läser hejn, han fäljer ju nämligen min blogg radikalt noga;)

imorgon ska vi göra palt på hk´n feeettt med najs! så de blir mjukisbyxor så dom får platts!
 

kom precis hem har varit ute och gått med hanna sen 7! är vi inte hurtiga såsäg? ;)då gick jag och mötte hon vid bron, sen gick vi till högheden typ. sen satt vi och prata lite i en busskur lite framtidsplaner,haha;D sen så hämta mamma upp mig vid reningsvärket för hon var likaså på byn så då åkte jag med hon hem;p

nu ska jag hoppa in i duschen och sen se film och sova!


måndag

tjenispenis!

idag har de inte hänt så mycke, på profilen gymmade vi då¨som vanligt, ojojoj, träningsvärk imorgon!!!! trodde jag skulle avlida där ett tag;) sen ikväll blir det att gå ut och gå med vurti, varje måndag ju! :D haha, sen på ämesf. satt hanna och mobbade mina söta dubbisar och leeeende, dumma vurtbarn!

vi har också planerat att se blir sex and the ciry marathon på lovet, satan vad vi ska nöta! =) fett med najjjs!


yeey!

jag har inte fattat riktigt att vi bara går den här veckan sen LOOOOV, sen gå 2 veckor, sen PRAO, sen LOOOV! fyfaaan så sjuukt grymt bra! haha;> hoppaahoppas vi far till fjällen å kör skoter på påsk, de finns inge bättre! soola också;) (Y)

eh, hejdå! =)

vilse i skogen cyklar jag omkring..

vi for ut och körde biil, vi skullle se andörjan, men de var inget för de var så kallt eller nå?
vi for iaf och körde efter vägen vi cyklade till djupträsk med skolan i maj förra året;) haha, jag gav mina familjemedlemmar en radikalt detaljerad beskrivning efter alla vägar jag cyklade fel, och när jag for helt själv flera kilometer fetl in i skogen typ efter en tågräls utan stig, bara en slänt typ. och inte kundej ag ringa nån heller för de var ingen täckning, de var riktigt hemskt, nästan självmordebrnägen där.. haha, nemen så kan de gå! :D

sen körde vi en annan väg dit också, då kom jag och tänka på när vi var och körde skoter där en gång å grilla och så. jag körde runtrunt med räääcerphazern där på sjön, de nötte typ hål på isen, undra hur många varv jag körde, blöt var jag då! haha, jag var inte så gammal då=)

sen for vi på nå gusdstjänst, åt taco, sen kom emma å elise hit en snabbis, sen kom joel med moppen;D

nu ska jag snart lägga mig i GOSSängen och se nån film! gonatt

dubbis!

igår for vi ju då till hanna;) vi gjorde inte så mycket, tog det luungt! :D vi hade en period är vi låg i en hög på sängen och tog ICKE VACKRA KORT! haha, utansmink, flottigthår,myskläder, osv, näärbilder. och oj vilka gooda skratt vi fick oss, dubbelhaket, ohyes! :Dhahahah, ojojoj:D

sen när vi skulle sova såg vi mr. bean som vanligt, han är himlarns grymQ min största idol=)
jag for från hanna före 11, för hon skulle på fotbollsträning, jag och mamma skulle på gudstjänst, men de var inte förrens 4. man måste ju fara på 10 gudstjänster, ojojoj.. inte det roligaste som finns om man säger så:p

men nu frågade mina päron mig om jag ville följa ut, vet inte vad vi ska göra;D haha;) hejs!

fotomodell? HAHAH, de går ju å diskutera!

igr for jag och vurti och solade efter skolan, hennes solarium kunde inte klockan så hon fick massa med gratis minutrar! ;o sen så for vi hem till hon, packade lite å så, nilsfiskfoarfan dödade mig ett X antal ggr! men jag överlevde allt! ;>

se for vi till hennes dady och lämna hennes feta resväskor, sen for vi å köpte candy sen hem till mig!
sen gjhorde vi inte så mycke, lejda oss, åt mat, candy, såg film. osv..
vi somna kring 10 till föräldrafällan båda tv, sen vakna vi när den var slut. lyckat ohhjaa;)
sen fixa vi gossängarna och la oss och sg från andra sidan, vurtbarn somna jag var rädd, jag dög osv..

hanna tror nu att hon kan bli en fotomodell för att min extremt "smarta" far påstod de. det är inte som de lter, men han menade på att hon var så lång..och inte jag! ;o kul ens? hanna som fotomodell, de var årets skämt! ojojoj, måste ta ett serius talk with my daaaddie!


hanna när hon är fotomodell, ändå snyggare än vad hon är nu! :D


hanna i nuläget, bilden ovanför var fan hetare! :)

okey vurti, nu ska jag vara snäll;) du var ju ändå lite söt där ändå! :D

hejdå niggaas!

kniiip

..vacker rubrik!!

kom gode nyss hem efter en liten kvällspromenad med hanna=) jag gick till typ reningsvärket, där vi möttes, där  stanna vi och prata lite och så, jag vart våldtagen av hon också ett par gånger.. men det är inget ovanligt!

sen så fick vi för oss nå och la oss mitt på en jävla väg där vid reningsvärket och gjorde knip-stjärt övningar. så man får fast röv ju! :D så de ser ju som ut som att man ligger och typ luftjuckar? haha! också kom de ju massa bilar, jag gömde mig så gott det gick.. slängde mig typ;D haha, sen gick hon hem till sig, och jag till mig.
nu har jag precis duschat och så, nu ser  jag du är vad du äter.

hade bra, hejs! =)

yey

hhhhhhhhhhhhhoooooooooooooolllllllllllllaaaaaaaaa!

































snygging;) raaaaw



























spe han var.. vars är rutorna? ;o
































så där ja! :D haha, är man inte grym på pain eller vad!? ;o ;)






extremt seriöst hejn, jag har tråkigt! hejdå! =)

fettisdag!

idag har jag varit med emma hela dagen=) efter skolan gick vi förbi där vi ska praoa och fråga vilka tider och så;>
sen for vi hem, och vi har inte gjort så mycke, kollar på massa gamla bilder, från b.la när jag var liten, haha! mycket sött alltså;)

idag är de ju fettisdag, min favvodag på heela året, skämt åsido:D men en semla har jag då ätit, och de var gott. förr hatade jag semlor.. men när jag var liten åt jag typ inget alls, inte matk, eller fika eller så;o så jag sa till emma: jag tar ju som igen de jag missa när jag var mindre och knappt åt nå, så de är därför jag äter så mycke nu! hahaha, men vafan, mat är ju gott:D jase, så kan de va!

emma for gode nyss och jag har precis duschat! nu.. ska jag lägga mig i min exrtemt gooosiga sääng å kolla på nån film=)

see you later!

kåbban bilder

tjoho!

idag på skolan har det inte hänt så mycket alls, en välldigt slapp dag, inte så mycke jobb och sånt, de gillar vi! :D

sen på profilen gymmade jag och julia, fastvi cyklade och sprang på band bara, de var gode så jobbigt! ;p
snart ska jag också ut och gå med hanna, hon ville att ag skulle följa hon, så går och möter hon:D

här kommer lite bilder från kåbdalis, men de är inte så många, eftersom jag ine tog så många, glömde bort:o


ansi=)

hansi=)



sittiftar, skojsigt!

 ♥ ♥ ♥     i liften ju! ;)

tagen från liften

jag dukar ju som fint! :D

hanna lagat maaat:Dsn

♥  ♥  ♥

ja, det fick ni lite bilder, jag vetatt ni är avundsjuka! haha, nämen, kolla så härligt detser ut! och de var de också, strålande sool:)

hade ju som tänkt ladda upp filmen i sittliften men de vart inget ljud när jag hede in den på datorn;o knasigt!

promenix

godkväll!

jag gick ut och gick förut, de var jätteskönt, och välbehövligt med tanke på hur mycket vi har ätit i helgen, haha! ;D i love food!
också pratade jag med hanna, som har blivit sjuk, förskyld och synt skit, krya på hon! =)

nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, och funderar över vilken film jag ska se, förslag någon? ;)

juste fan idag är de ju alla ♥ dag! =) så hoppas den har varit bra! ;)naa
naaw;)


kåbban

kom hem för ett tag sen från kåbdalis!=) vi har haft mycket roligt, det vart inte riktigt som vi hade planerat, men superduper ändå! :D

på fredag när vi kom frasn for vi och åkta någa kvällsåk i backen, det var ju nästan första gången ansi åkte, men hon var jätte diktig! :D tror ni inte vi lyckas göra bort oss lite också, självklart;> haha, de var så roligt, så sodj ag och hanna en bit nedanför i backen och väntade på anna nä hon kom åkandes, också kommer de några killar, som inte alls var fula.. om man säger så:D en av dom kommer där och hoppar och de var 1 mm från att anna åkte in i han. sen ramla hon och åkte baklänges ner på ryggen typ, hahah, så roligt! :D sen for vi till vagnen, anna och hanna var lite busiga med mig då.  vi myste och åt candy och såg film och sånt, vi somna krong halv 12.

sen på lördag vakna vi kring 8, la oss och såg tv, sen käka frukost, sen slaom! sittliften var sjukt rolig! lite läskig i början för man var ju så högt upp;) vi gjorde en liten extremt lejdo och oseriös videohälsning som no kanske får se sen, vi åkte typ hela dagen, sen hem och åt palt, sen åkte vi mer. Sen tillbaks igen, for och duscha och basta, sen gjorde vi kycklingfilé och ris, åt. sen fixa vi oss lite, sen in till restaurangen, där vi satt ett tag, gjorde åssit. sen for vi tillbaks, såg tv, somna typ en snabbis. sen upp och städa ihop lite och sen la vi oss och såg wallander mastermind, den var sjukt bra. sen somna vi typ halv 1 kanske, sen upp halv 9 idag, städat, ätit frukost, sett film och så.

de var en lungn och skön helg med andra ord, men roligt hade vi för de! ;)

hejs!

vi drar till kåbban!

nu har jag packat de sista till kåbban. och nu sitter jag och pratar med hanni på telefon=)
minna bakar kladdkakemuffins till oss med fluff på! :D

förhoppningsvis hinner vi med ett kvällsåk i baken ikv, de är ju som mysigt, haha! sen blir det nog att bara ta det lungt, mysa till nån film och äta candy och frukt:D bra kombination, jag vet..


nu kan jag inte sitta här så länge till, hannas mor kommer ju ocj hämtar mig vid 5, jag messa hon ju;> haha, så sen drar vi! =)

så förvänta er ingen uppdatering under helgen, hade bäst! och på söndag är de ALLA ♥-DAG! ;) jag, anna och hanna köpte varsit geléhjärta som vi ska "skåla" med och äta på söndagmorgon=) haha, men ha de bäst! pusshejsss

handlat!

hej!

idag efter skolan for jag anna och hanna och handlade mat och sånt till kåbalis! =)

sen for jag och hanna hem till hon, vi dampade loss lite som vanligt och så, sen lagade jag mat medans vurtbarn diskade, eller hon kanske hjälpte till lite, men de behöver man ju inte säga. hon tycke nog jag var dåligt på de, och nej, snitslarna(kan ej stava) vart inte brända och riset kokade inte över! :o

maja: de är säkert gott med beá till hejn! :D

hanna: men jag tror inte vi har de.

maja: jå, men jag har för mig att jag har serr beásås nån stanns, men om de var här eller på konsum, de vet jag inte! :p

haha, det visade sig att det vawr på konsum jagh ade sett de.. vi fick oss sett gott skratt iaf;)

sen for vi på gudstjänst och sen på nå KU och ficka semlor.. nu har  duschat och packat lite. hejdå! =)

tisdag

idag har de inte hänt mycket alls på skolan, eller hemma:p

jag har gjort pyttelite so, och borde verkligen fortsätta.. att jag alltid ska skjuta upp allt, inte ok!

jag tror jag har glömt att berätta att.... JAG,ANNA OCH HANNA SKA TILL KÅBBAN I HELGEN och bo i vurtbarns husvagn och ha fett med kul bara! låter inte de roligt?=)
på fredag kommer i dit, tar de lungt, kanske åkter lite skidor på kvällen, sen myys till film, och massa frukt! sen lördag blir de skidor, sen fix och bastu, sen bara ha roligt, sen på söndag mys och sen hem, haha de där var bara lite planer vi hade tänkt oss, men vi kommer nog hitta på massa roliga saker=) ohyes!

nu ska jag plugga, heejs=)

bilder

här kommer lite extremt söta bilder från yesterday! hehe;)


jag ser det snöar:D


jag vet att jag är cool..


man är ju som grymt söt i skoterhjälm, nå enormt! haha, verkligen inte! ;D big head!

coolt jag vet.. nu måste jag typ plugga, blää;(


vuuuuurt!

igår for först jag och joel och körde skoter, sen ringde vi till vurtbarn(hanna), så vi for och hämta hon, sen körde vi runt lite, till nygård och lite andra ställen. Sen kom vi då på att fara till mig å fika, vi vart ju som sugna på lite sötsaker! haha, så då körde vi till mig och fikade julvurt(därav hannas nya namn), och kladdkaka, om man doppa i mjöl blir den saftigare, pröva vettja! haha:p hanna och joel mobba ut mig.. sen hade vi fett med dap och börja säga vurt till alls osvosv.. sen la vi oss i min säng och dampa lös, hede på the hills have eyes, vi trodde de var den fösta, men inte de, och 2:an är bara otroligt lejd och konstig, så vi dampa lite mer. Sen skulle vi ut och köra lite mer, men då ar de mat, så då åt vi. sen skulle vi köra igen, men då kom vurtbarnets pappi somas och hämta oss, så jag följde med dom, där såg vi saw 5, och så. Sen sov jag där=) vurtbarnet vurta hela natten, så jag var tvungen att utrymma stället..!

sen idag har jag haft så jävla ont i ryggen, vill bara dö! har försökt massera min egna rygg, men de är ju som svårt.. då var dom pga. den otroooligt guppppiga leden, där jag typ fleg upp flera meter, landa på röven och sådär för varje gupp, och de var miljoners gupp. stackars mig..

söndag

igr for jag till hanna, vi hyrde lite filmer, en skräckis typ ,eller thriller minns inte, och twilight. Då såg vi den läskiga, sen melodifestivalen, iaf dom 3 första, sen kom anna=) Sen for vi till nå garage eller nå där vi var med tobbe, anton och viktor, där satt vi ett tag och gjorde inte så mycke, prata och lyssna på musik man vart jätte trött av. Sen gick vi ut och så, sen gick vi hem till hanna, jag och hon, och sov=)

jag kom hem gode nyss, och nu ska jag ut och köra skoter me nå folk, vet inte riktigt vilka, de får vi se;> haha, hejs! =)

it´s a beutiful day!

alltså kolla så himla fint de är ute! men kallt, tyvärr!






dom här tog jag nyss här utanför med mobilen, åå, jag vill köra skoter, men pappa ville inte följa för de var så kallt, vekling! och de är ju inge kul att fara själv, men kanske gör de iaf! om ingen hänger med, ring mig då vettja! :D hehe, ne.. nu ska jag typ, vet inte. men nu ringde precis hani och frågade om jag ville komma, she saved my day:D haha, så jag far nog dit då=) hejs!

morgonpigg?

godmorgon!

igår somnade jag före 1 till the hangover, den filmen är ju allt bra lejd, men bra! ;)

sen vaknar jag av mig själv halv 7, alltså seriöst, hur kan jag vakna så tidigt, jag som ville sova länge ju, och inte kunde jag somna om heller, nej , inte de! fan så irriterande! :p  åå, vill soova.

ajaa, men skit i de nu, idag vet jag inte vad jag ska hitta på, it´s up to see!

hejdå=)

foort

tjoho!

vad händer och sker? själv gör jag åssit just nu, jens kom in och ropa: maja, vill du åka en riktig bil? jaaaa!! sa jag då! :D

så jag har åkt evo med han, ni anar inte hur kul de var, och snabbt gick de, och jäklar vad han sladda. trodde jag typ skulle avlida där ett tag, satt och höll fast mig i sätet:p haha, men gryymt kul alltså, sen sa han: jag kommer förbi imorgon då går den ännu bättre och snabbare:D haha, ohshit säger jag bara;>

nu ska vi dra till farmor och farfar och äta, nå gott som vanligt lär de väll bli! =)

heeejs!

är vi inte söta så säg?

igår efter skolan for jag till hani, där gjorde vi mat, nudlar! :D sen efter vi hade ätit så städade vi nästan hela lägenheten, diska, torka, la in i skåpen, skura bordet, torka bänkarna, sortera ala brev och tidningar, dammsög, mm! :D sen skrev vi ett litet kontrakt till hannis mother! :) som löd ungefär såhär: hej evibarn! Är vi inte söta så säg? notera orningen och golven i alla rum(utom mitt(hannas) och nisses). Som belöning har vi 1 önskemål(info kommer sen) Med vänliga hälsningar SÖTBARN OCH LUDDBARN!

sen kontraktet: KONTRAKT
              Här med är du skyldig att skjutsa oss tillKåbdalis ev. nästa helg.
sen tre rader ett fär de stod att eva skulle skriva under(som vi skrev under åt hon! :D)
också luddbarn och sötbarn där vi skrev under! :D

sen skrev hon en lapp:  det lutar åt ett ja från eva!

jippie, hehe:)  sen på kvällen hade vi lite slaggis och sjöng och dansa så vackert för nils! sen for vi på hockeyträning och kolla på de:D sen när det var slut vart jag indragen till omklädningsrummet! ;p sen gick vi hem, åt lite daimkakaaa, sen såg vi lite tv, nitro circus, och jackass, idioter är dom allihopaallihopaallihopa! :D och seen la vi oss i sängen och såg johnny english, men vi somna typ på en gång.

ikväll blir de nog kanis, so be there! :)

inget vettigt!

nu sitter jag här och tänkte få klart matte och so, men satan så tråkigt! så vi får ju helt enkelt se hur de går med den saken! ;) hehe!

idag fick vi veta grupprovet på satsdelar som vi ahde förra veckan, vi fick 99 p, av 105, de vi var nöjda, näst bäst i klassen ju;)

pappii skottar, kanske jag ska springa ut å vinka att han ska stanna så jag får åka traktor, som bär jag var liten. haha, men nej! de tror jag inte, de är ju inte så jävla intressant att åka traktor, bara i skopan! :D

imorgon ska jag nog till hanni efter skolan å sleepa over there för vi ska nog ha sovmorgon på torsdag, då blir de som enklast då, eftrsom jag tror mina parents jobbar:p

hejdå:D  har fan åssit å skriva ju!

top model 7

idag på skolan hände nog inget seciellt som vanligt, på profilen var jag och julia på gymmet, de var skönt, men jobbit! sen så tog nån idiot hannis telefon:/ ohno, säger jag bara! alla videor på hon, jag och anna, dansandes så vackert men otrooligt vacker röst! omg;)

just nu gör jag åssit, har just sett top model 7, en av dom bättre säsongerna tkr jag, de är ju den när cari-dee och melrose och dom var med:D hehe



hon vann:D

åå, jag vill driva some skojter, men de är ju så jävla cold outside! får ta och göra de some other day!:)
svengelska!

hejdå! :D

RSS 2.0