home

tjoho!
nu är jag hemma, kom typ 6 imorse. har somwsagt varit i estland, det blev inget lettland eftersom husbussen såklart skulle rakkla, somvanligt! i Finnland hände det, ( vi körde ju igenom finnland sen färga över till estland) så vi stod på en parkering utanför en verkstad i typ 2 dar, beställde en ny variator som inte passade, som pappa typ var tvungen att klyva och göra lite eget, så då funkade de gode bra ändå, så dörför vågade vi inbte fara ner dig ifall bussen skulle krångla mer.
när vi kom dit for vi direkt till pärnu, där stod vi vid stranden flera dager, har aldrig varit på så fin strand som där i hela mitt liv tror jag! sen for vi till Tallinn, stod där några dagar, gick på gamla stan osv. har fått mig lite färg faktiskt;) som typ har försvunnigt:( sola mest dom 2 första dagarna. det har varit apit varmt väder hela tiden så man bara ville avlida, dock inte jätte soligt jämt. nu är jag hemma, ska ta en dusch, extremt välbehövligt! har suttit och lökat i dimas t-shirt nu den kan inte lukta gott;) undra om jag ska skita i att tvätta den innan han får tbx den? haha, nej, stackarn!

enslikenena

hej alla mina radikalt många  trogna läsare! HAHA

jaaani.. i helgen och veckan har jag varit med dimi, vi har för det mesta spelar vollyboll med folk, jag var ju lungt bäst! jag offrade då mig och slängde mig iaf till skillnad från alla andra:o haha.. sen har jag varit mycket med hanna vurten liird korven smullsson också! =) idag var vi till lulestaden och shoppade, fynadade bland annat ett par cheap monday jeans, för endast 200 kr:o REAREA! haha
och nu måste jag packa för jag far nämlingen till estland och lettland på söndag med the family, de har jag säkert redan sagt ett paar ggr? menmen, imorgon drar jag till min sötdimi sen sleepar jag där sen far han till määäh  oppa månda! that will be nice=)
äääh, vi höjres!

kissemisse

måste bara visa lite bilder på våran sötkatt:) han är världens gosigaste( förrutom dima då:D ) zigge sover jämt med mig när inte dimi gör de, annars blir de ju som så ensamt. när han har damp jagar han alltid mina fötter och biter på min stortå nagel, och han vägrar nästan vara ute om man inte är ute med han, kansig katt dehär, men söt:)
closeup!
bilderna är minnas;) hehe
iförrgår på kvällen for jag till anna i korsträsk sov där, sen for jag hem på förmiddn igår, gjorde inte så mycke den dan, sen på kvällen kring 10, ville jag köra bil, så vi for till korsträsk, jag körde lite där, sen körde jag hem därirån till mig;) inte ett ända motorstopp! yey, och ändå hade jag en ford...
nu gör jag åssit, förrutom att sakna dimi♥ men han kommer imorgon:)  sen så kommer jag inte att träffa emma på över en månad för hon far till sthlm, och jag till estland & lettland. inte kul:( men grattis till hon som äntligen, efter allt jävla plugg klarade moppeprovet! miss u♥ :(

båt

men gudda!

dom senaste dagarna har spenderats med hannivurtbarn! trevligt=)
vi har gjort lite allt möjligt.

nu kom jag nyss hem efter en fisketur på älven med pappa och jens, men tyvärr fick vi inget:( ändå hade vi en harrbräda med typ 11 flugor på men ändå jävlat åssit:o haha, inte för att jag ens fötsår mig på sånt menmen!

nu blir de mat made by daddy outside at the mourikka! (stavning?) HAHA!
så vi får höjres!


sötzigge ligger somvanligt och sover i mitt knä=) han har förövrigt blibigt tjok!

RSS 2.0