100131

konstigt de lät! ;o

igår kväll såg jag och emma den nya halloween 2, emma klämde faktiskt inte sönder min hand allt för mycket! :o :D haha, den var gode bra, inte för att jag fatta så mycket, och somna lite då&då, men ändå:D

sen somna vi, sen idag har vi inte gjort så mycke, vi var hos emma, sen for vi till mig. jag brja städa lite smått, sen for vi på gustjänst, det är verkligen inget som är roligt! men vi måste ju fara på 10 st för konfa grejjen så.. men sen efter de var de nån taco bufé, de var gode gott:p

sen for vi hem, sen efter ett litet tag for nominen, sen fortsatte jag städat, som jag har tänlt göra i flera veckor, men nu jävlar är det gjort, skönt! jag har dammsuigt, dammtorkat, skurat golvet, renbäddat, hängt upp en spegel, tvättat speglar osvosv. så nu är det clean and fresch! niiice, kommer sova som en sten inatt, de finns ju somsagt inge bättre än en säng med massa täcken och kuddar som är renbäddad:D

lite sommarbilder å sånt! ;)

goddag!

igår kväll såt vi ju då plankstek, vilket var sjukt gott. och sen hade anders en liten serveringssdkola för mig! :D haha, också sen somnade jag och emma på soffan, jag somna på henne, kring halv 11, där sov vi i flera timmar, sen gick vi upp och la oss i sänge, och då vakan jag typ 8.10:o sen väckte jag emma ,sen har vi sett tv och sånt, bara tagit det lungt:) vi åt också plankstek till frukost, nyttigt och bra, eller hur? men gooott! :D
sen har jag också öppnat mina pressenter från dom, vilket var ett jätte fint buddah halsband, ett chanel bälte, och ni vet det som jag har tjatat om så mycke, victoria secret LOVE SPELL, body mist!!!! åå, de luktar så gott, fatta happy jag vart! :D allt var jätte fint, tack så mycket!! =)

det vart tyvärr ingen skotercross idag, dels för att de är så kallt och blåsigt, också är jag ju i påle, så hade ingen skjuts då, också ides inte emma följa, och inte anna för de hade redan varit ett tag och så, de de bliv inget, men de kommer väll fler tävlingar förhoppningsvis! :Dpappa och lisa gick då dit så får fråga dom sen=)
bilder från i somras på phb! =) har ne känsla av att jag har ett in dom förrut, men skit i de!

sötizzy!

emma ska åka vattenskidor!

är man inte grym så säg? ;)

jag;D

jag och åke i räääcerbåten:D

var bara tvungen att visa denna granna rumpbild, haha! jag faller frammåt i vattnet och alla i båten sitter och tittar:p
emma! =)

också avslutar vi de hela med en extremt söt bild på lilleman!

nuu, håller emma på att baka marränger, mumsigt;) sen känner jag för att gå ut och brottas lite i snön, emma är ju så jävla lätt att få ner, så får gå på izzy, han är ju biff!:D jäklar å när han hoppar upp på mig, man ramlar ju;> vi kom fram till att om man tar bort all päls så har nog izzy magrutor! :D eller hur?

emmanominenjonsson

idag efter skolan for jag emma och anna och fikade på centrum, det var mycket trevligt, och gott!! :D
sen gick vi runt lite på byn på mim, gårdings osv.
Sen for jag och emma hem till hon, och vi har inte gjort så mycket, gått med izzy och fixat praoplattser! :D det kommer bli fett med najs!

snart ska vi äta plankstek det ska bli mycket smarrigt! :) sen imorgon blir det förhoppningsvis skotercross på högheden! (Y) de är bra grejjer de! hejs=)

haircut!

idag efter skolan gick jag och emma hela långa vägen till åsen och fråga om vi fick praoa där 3 dar vecka 13:p haha, men vi skulle ringa dit imorgon ist. sen gick vi på centrum och fråga dör om vecka 12, och vi skulle dit imorgon på förmiddan å fråga igen eftersom ägaren inte var där!

sen for vi och solade en 20:minutare blev de.. (försökte låta lika cool som typ kissie) haha, nemen! det var gryymt sköönt! :D ytterst lite syns de ju, vill ju som vara brunare men de blir man ju inte på en gång;>
sen for vi till frasses och feta oss med en barnbox!

sen så for jag och klippte mig på clip in! äntligen, det hur längesen som helst jag klippte mig!
Hon toppade det och tog bort det nötta och klippte luggen lite kortare, så nu är håret mycke skönare och inte lika nött, de det är mycket bra! :)

sen for vi hem och nu är jag och emma hos mig, men hon ser nå fjolligt program, leejd;
)
varför gapar vi på varje bild?

haha!

massa bilder!

har fört in bilder från mobilen, från typ november till nu, men jag har inte hittat min mobilsladd! så jag hade tänkt dela av mig utav vissa bilder! :)



jag och ansii under köksfläkten när JAG lagade mat på nyår! :D ignorera att de ser ut som att jag är en gammel gubbe med skägg!

man blir ju lite smått självmordsbenägen av att räkna matte..! haha:D

sliitet! snygg hatt.. jag vet!

sötnominen:)

den här ska man ha om man ska prata! förstår om ni inte fdattar ett skit;)
spegeln är roolig!

här sover: hanna, maja och anna! :) goss!


nyår!!

är jag inte bra på att steka fläskfilé så säg?! ;)



<3

<3

haha!

julia fyller år! :)

hanni tänder ljus;)

julia-maja
maja-julia?  det är frågan! ;)

nu orkar jag fan inte nå mer, hejn tar ju en eviighet!


stamp on the ground

idag hade vi svenskaprov på satsdelar, de gick ändå gode bra, det var ju i grupp så de var skönt!
Sen på so´n jobbade jag med joel p och nils, vi var jävkla grymma, dom tyckte däremot att jag inte fattade ett skit, men hallå, de var dom som inte gjorde de! ;o :D men vi hann då allt! (Y) sen gjorde vi jätte god lax med osttäcke och nå potatis på hk´n, jag åt typ upp allas! haha! sen på no´n gjorde vi typ en radio eller nå, högtalare? fatta inte riktigt, fast hanna gjorde som allt jag sprang bara efter och låtsades göra nå:D sen på matten hade jag lite damp, men jag fick ju en otrooligt vacker pingisboll, jag ror de var gustav som hade ritat ett ansikte på den och saken lite längre ner.. ni vet. de var på! nu ligger pingisbollen här bredvid mig, och är lejd:D



lyssna på den låten alltså! jag har visat den för ansii och hannsii, och det enda jag säger är KÅBBBAN!  vi ska ju dit en helg hör framöver och då jäklar ska vi då dansa till denna, jag och hanni har gjort en deal, vi ska göra det endas iklädda underkläder, typ som vi gjorde på nyår:p och inte vilka underkläder som helst, haha, de lät fel!! men de är verkligen inte som ni tror!! resten får ni klura ut själv! hehe:p men seriöst lyssna på låten, den är lite enfomig på sina ställen:D men sjukt bra och härlig tkr jag:D hittade den förövrgt på emmelists blogg!

outsiders

nu sitter jag och ser outsiders, de som  var igår herregus säger jag bara! udddauddafolk dedär, jase;D

idag hade jag faktiskt inte lika mycket träningsvärk som jag trodde, haha, bara lite i ryggen, röven och bröstmusklerna, hehe!

nu vet jag inte vad jag skulle ta att hitta på.. inte sitta här iaf! :D  byebye bitches!

mondaayyy

goddagens!

idag på skolan hände det iget intressant som vanligt, hade glosförhör på mna ca. 78 engelskaglosor, he gick gode fint ändå,  hade typ inte tränat nå;s

sen for då jag och julia på gymmet och pumpa, haha, ne men eftersom vi gode nyss har fyllt 15 så får vi ju vara där och nu första gången hade vi ju nån instruktör! det gick bra, det var sjukt jobbit! träningsvärk imorgon, ohyes! men så ska de va! :D han tyckte vi var ganska små och att vi borde ära mer hamburgare, haha! vi som är så stora, oja!

idag måste jag göra svenska, prov på satsdelar på onsdag, wish me good luck, det lär behövas! =)
 nu.. duschen!

haha..

shoppat

tänkte bara visa lite snabbt vad jag fyndade i piteå, närstan allt var på rea, så de var mycche brää!



Osis session hair spay 209 kr  världens bästa hår spray!! :D

Skjorta frn gina tricot 199 kr
(tror de var den:p)

Jeans leggings gina tricot, 99 kr på rea! (tror de var dom;p) har kostat 199 tror jag

Tröja från cubus 99 kr på rea! har kostat 199 kr

Tröja från Carlings 49 kr på rea! har kostat 299 kr

tror att det var allt,hade ingen soll på hejn, men orkar inte kolla!

nu ska jag nog dricka varm chocklad med fluff! :)

helgen

i fredags for juy jag och hanna till piteå efter att ha haft 2 lektioner, först for hon till tandläkarn, sen gick vi in till stan, jag frös ihjäl;> sen lunchade vi på sub, sen shoppping:)

sen for vi hem till hanna, på kvällen tog vi de mest bara lungt, såg lite let´s dance, sen la vi oss i hannis säng och skulle se beck sen typ göra nå annat, men vi somnade typ före 10, sen vakna hanna vid halv 1 på natten, då låg vi fullt påklädda typ på varnadra, haha! så då tog vi på oss pyjamasarna och la oss igen, hanni ät chips, det hörde jag allt;) haha!

sen på lördagen vakna vi före 8, sen gick vi en liten promenad, åt och så;> sen på kvällen kom färne! (julia)
så senare på kvällen for vi till kanis där de var nå folk också åkte vi påse, madrass och pressening nerför backen, de var skoj! sen kom vi hem kring halv 1 kanske, hede på en annan beck, och somna;)

sen idag for vi till kanis, vi var inte där så länge, för de var så jäkla kallt att åka, fast de är inte många - grader ute, men de var kallllt.

nu ska jag typ, äta! :D hejs!


ttoorrssddaagg

sitter här med fucking matteläxan, inte skoj;)

ikwäll sko jeg å negerhanna te kanis å hoppa lite å spejl cooola, ohja! haha, pitemåle misslyckades jag med gode radikalt( vad betyder radikalt?) hmm.. inte en  aning, men de lät som inteligent att skriva så iaf!

imorgon har jag också bara 2 lekioner, för jag ska följa hanni till käftis i piteå, sen shoppa, sen hem till hon och leva samboliv hela helgen:p hahah, som vi gjorde före christmas, myche trevligt;)

nuu, ska jeg plugga nalta, sen blire dinner, sen bär he av till backen!

heejs

läxooooor

godkväll!

jag sitter här med massa plugg, so, svenska, matte, engelska, osv! de suger verkligen SÅÅÅ mycket! fattar ingenting heller, ovanligt ens? nee!

alltså seriöst, skoljobb ska man fan göra på skolan när ma är där mer än halva dagen, det ska inte vara det första man ska jara är man kommer hem och sen göra tills man går och lägger sig igen, sen upp skola, hem, läxor.. sen sådär all the time lixom:o haha, ne, vissa få dagar har vi inte så mycket, då leker livet! (Y) :D hehe!

men nu har jag inte tid att sitta å nörda framför datorn, de ska jag göra i matteboken;)
klagoinlägg på höög nivå!;>

heeeejs!

halvdag

idag hade vi ju då halvdag på skolan, gud förbaskat så sköönt! så då gick jag och hanna direkt på byn, jag boka en klipptid och bytt siza på nå pieces jag fick av minna;D

sen gick vi hem till hanna, gjorde gooda nudlar, plugga lite. lejdade oss och hade fett med damp som vanligt osv.. haha! jag fick dock sitta på golvet, på en kudde, hela jag rymdes på den liggandes, deni! hahah;> eftersom att ingen får sitta på hennes säng, typ bacillskräck? ;) haha, och då är de ju som extremt lockande att slänga sig i den, speciellt när den är renbäddad, som den var! så de försökte jag allt med , men hon var där med sina jävla ben och sparka undan mig hela tiden;( stackars mig..

sen for vi till kanis, de var gode så härlig. fast i slutet nät jag och hanna låg i backen, kom ju varanda människa och spruta snö över hela oss, så vi vart jävlat dygnsuura!

ny design!

nu har minna fixar men design och header, har ju haft den gamla så länge! det vart fint! myche rosa vart de såg jag! ;D bilden på mig är dock från augusti också har jag världens valkar på halsen, men dom behöver ni ju inte kolla på, okeey?!  minna den jäveln ville inte ems redigera bort dom..:@

chekka en minnas blogg också vettja! ;)

idag har jag också renbäddat i min goosiga säng, 3 täcken, och 4 eller 5 kuddar. det är så de ska va! och vetni, jag gjorde allt med en hand, för jag pratade i telefon med hanni sammtidigt, så he var nalta svårt;> haha, så nu ska jag se på nån movie! :) gonatt! ♥

monday

tjo!

idag på skolan har de inte hänt värst mycket. på musiken så knäppte nån typ emil eller joel upp min jävla bh, så hanna knäppte den utanför linnet, det var ju nödsitution,! inte det bekvämaste men, kunde ju inte näcka inför hela klassen, haha, så hemskt! sen gav emil en mycket rolig komplimang till mig och hanna! haha;D kändes ju som kul att få höra de..haha!

sen hade vi bad på profilen, vi var inte så många, men gode skojigt var det(; och nu kom jag hem för ett litet tag sen! imorgon har vi halvdag,skönt! då ska jag kanske till hanni och sen på kvällen till kanis och spela cool, NOT! :D


slänger in en fett cool bild på steeekarfjortisizzy:) daah!

seg söndag

idag har jag inte gjort mycket alls. och nu är jag hemma själv och har tråkigt:p ser på projekt runway!

så jag har då inget att skriva, nu ska jag typ..föna håtet! och packa badkläder tills imorgon så jag har de bortgjort:D hejs!

löördag

direkt efter jag publicerade det förra inlägget(haha) tog jag och minna skotern ut på byn och lämna en film.
Sen for vi hem och åt tåårta, lisa fyller ju år idag, grattis till hon! =)
sen så busa jag lite med sötcindy:D haha, hon gillade sean banan, och tyckte de var dåligt att de hade slutat! hon tyckte också att de roligaste var när han var på spa och tog upp en banan ut hans extremt sexiga leodard string kallingar! dock sa hon ju inte just det överstryckna, haha:p  roooompa!



haha! :D


ajj:( haha!



dance!

jag är sjukt trött, har endast sovit 4 timmar inatt, och kört skoter fleeera timmar, de tar på krafterna de lixom.
somnade typ till robinson, tills min kära syster störde mig.. så jag ska väll typ.. se på film, sen kanske sova om jag ids! de blir nog a walk to remember, blir aldrig less den, åå han är så snygg! och shit vad man gråter i slutet!:(

skoter all day long!

kom hem för kanske en halv timma sen, har kört skoter till då från föra 10 imorse, grymr kul, älska skojter!
vi har kört flera mil. först några gånger från oss till typ bron, sen hämta alla, sen upp lite på rackberget där vi stannade och grilla korv och drack varm chocklad och sånt. där joel snodde min lättburkande skoter, haha! så fort man kör gode snabbt och svänger lite så burkar man massor, typ ligger på  marken, haha! emma åkte ju med mig hon satt och skrek att jag skulle ta de lungt hela tiden;o ;D
sen for vi och körde typ till selholmen, sen till joel, sen visste vi inte vars vi skulle, så vi for till pålsträsk.

hade aldrig kört efter den leden förrut, brukar ju köra den man kör från oss. men vi for där, det gick bara fint, vi for bara lite fel en gång för vi visste inte vilken av lederna vi skulle ta. Men vi vände bara efter ett tag, sen kom vi fram till emma. då  hade hon fått en jätte söt mopedbil:)

sen efter ett litet tag for vi hem igen. så de har blivit många mil på skotern idag=)
åå, nu är mina söta små tremeningar här här ´jag all, så sk älsa på dom! :D

hejs♥

skridskor..

idag hade vi skridskor på skolan, jag ärnog sämst i hela klassen på de, men kul är de fan! :D nog för att jag gör bort mig gode rejält! jag hade så fruktransväääärt ont i fötterna ville bara ta mitt liv, dom där jävla låneskridskorna var typ för små och stenhårda! menmen;>

när jag kom hem duschade jag, sen ska jag fara till hannipoow på ett litet tag och sen ska vi till julia på kalas:)

hejdå! ♥

kanis

kom hem för backen för ett litet tag sen och har precis duschat!

det vara gode skönt att åka, men kallt! jag var ju somsagt där med hanni också åkte vi lite där i sluteut med joel, oel & gustav. Sen åkte vi där också släckte dom alla lampor, jag vart rädd..
ni skulle ha sett när jag skulle hoppa i ett litet hopp, jag visste ju inte att det skulle vara typ 5 gupp eter de, så dom kom jag där hoppade lite, sen guppade jag ju som fram där, det var som flera småhopp efter varandra, jag trodde typ jag skulle dö, men jag rammla inte ens! ;o hehe!

imorgon är de fredag! på blir de kalas hos julia som snart fyller år! =) skojigt värre!


skiiii

när jag kom hen från skolan la jag mig på soffan, och somnade, så skönt!
Sen vaknade jag av att hanni ringde, men de var då lika bra för annrs kan jag inte sova ikväll!

vi ska iallafall till kanis ikväll, wish me good luck! har inte äkt på jättejätte länge! :o men det ska bli skoj att åka=)
hoppas bara att vi inte fryser ighäl, men de tror jag inte;>


nu sitter jag med matte läxan och är snart klar, men fastnade på en muppit tal och gav upp, men ska försöka mig på de snart igen, om jag ids.. hehe!

emma sover..

sitter här forstfarande, med emma sussandes bredvid mig! hon har sovit i över en timma, jag har väckt hon och frågat om hon verkligen ska sova så här tidgt! ;o men de skulle hon allt! Sen fårgade jag vars jag skulle sova, så jag får ta dubbelsängen heeöt alone. fan vad tråkigt, haha dedär lät gooode så fel! :p menade ju som inte så!

jag vet då inte vad jag skulle hitta på, ska nog gå ner och se tv med anders och lena, så får emma sova bäst hon vill! ;D hhaha, sen får jag väll också sova eller nå!

hejs! ♥

emma är trött!

ignorera hannas extemt töntiga inlägg. Och ja hon våldtog mig typ... hon tryckte upp mig på bänken pressade in min skalle mellan hennes jävla boobies sen skaka hon om dom, och då träffade dom mig så hårt så att jag fick blåmärken.. okej, kanske inte, men nästan..! hehe

sen när vi skulle skura hade vi krik med skurmoppen, hela mina ben och mitt anniskte var blött, äckligt! och sen med trasan osv..;D

nu är jag hos emma, hon ligger typ och sover under hennes pippi täcke. så gullig!
normalt, jies
!
emma;)

fett kassa bilder, men de är ju bättre än ingenting! ;o :D

Buy or die..

Hej negerslavar.

Hannatheman bloggar, maja betalade mig en stor summa pengar föratt jag skulle blogga..(patetiskt)

Nu sitter vi då i elevfiket, det är vi som står för försäljningen younow.

Killarna skrev enlapp ochhängde upp:köp oss, 20krför en timme//Hanna ochmaja.moget..

Nää, den här datorn suger apsno** sånu ska jag våldta maja..
HANNASAMUELSSON

emma är hemma!

hoho, som jämt när jag var liten och ringde dit: hej, det är maja, är emma hemma? det rimmar ju;>

idag på skolan var de gode segt, många lektioner. Men vi hade ingen spanska idag igen. På so:n satt jag och hanna längst bak och lejda oss när martin hade genomgång, hahah! vi försöke ha en bra hållning, typ brösta ut sig.. haha!

imorgon ska jag och hanna stå i elvefiket. haha! så kom och köp massa av oss vettja;) bara inte hanni ska till tandläkaren imorgon i piteåå;( men kanske inte;> hehe, också hade hanna fett med damp på matten, hennes guppande skratt;) också skrev hon av mig all the time lixom.. för hon ides inte räkna ut de själv, såå låg! haha, nejdå! =)

emma har också kommit hem, jag är sååå happpy!  :D så imrgon blir det kraaamkalas all day long♥ hehe;>

more skojter

..jag vet att ni gillar mina super normala rubriker..

vi for då och körde skoter. hämta joel sen sandra och carro. Men längre kom vi inte, för skotern strejka.. jag hade ne annan idag, nån lynx. Som inte går som den ska, den kan gå jätte bra långt, men sen stopp. :@ så de var bara loss med remmen och boksera. Men då kom vi tyo 10 meter så gick remmen eller nå varmt på den andra skotern, den gör dde ibland. fattar inte dedär, men de var nå sånt:p haha, så vi tog joels skoter, for hem jag tog en annan skoter. Sen for vi tbx till dom andra. Sen for vi och körde, en bit uppför rackberget.

Sen for vi till sandra å carro och spela lite rockband och buzz, sen kom vi hem typ kvart i 9 för er som ville veta:p hehehe.. nu ska jag se moovvie, tror det blir baksmällan! :D

vill till fjällen!!


lole! hehe

jag och  lisa åker madsass nerför, grym skojit! :D

skola

imorse var de gode hemskt att stiga upp, men var ändå inte så värst trött, skönt! ;) det hände inte värst mycke idag på skolan. Jag och hanni var lite fnittriga, men de är väll inget ovanligt. och speciellt när man ätr trött:o
jag höll på att dö när lärarn(emma) frågade om vi jobbade nå eller rbara skrattade, då jäklar sa hanna med lite smått bitchig röst: men vad har du gjort då?!  hahaha! ;) hanni då:)

nuuu blir det skooooter! :D i love.. vet inte riktigt vart vi ska köra, men de lär vi väll komma på eller nå, heejs! ♥

sitter oc ser i en annan del av köping, de är så roligt. tobbe är min idol. det kostar pengar, mats.. duvet! hahah:D

skickade ett sms till emma för ett litet tag sen, fällde nån tår.. haha, så känslig jag är! :p men vafan saknar hon så in i helvete ju! men hon har inte svarat för de är väll natt eller nå i thailand nu?haha, men seriöst.. vi har kännt varandra i 14 år, 10 månader och lite mer.. hälsade på hon när hon föddes på bb, den 31 mars 1995. gud så poetisk jag är! hehe:p  vad söta vi ska ha varit, eller hon iaf;) sen dess har vi varit bästisar snart 15 år, så länge vi har funnits! och som bott hos varndra, haha! ;> så nu får hon ta och komma hem världens bästa emma nominen emludd emmert eminem jonsson♥
                       

skojter!

imorse vaknade jag 08.45, klädde på mig sen for jag minna & lisa iväg med skotrarna, jag hade en ny som jag såklart har döpt! :D hahah, i always do! ;) minna skulle självklart ha 800:an..:@ men min gick ändå jävla hårt, jag drog hon allt flera ggr på åkern, också drog jag skidlyft å burka lite, med den.. hhaha, kunde ha gårr bättre, men de gick iaf! :D

sen for vi efter älven och hämta joel, sen sandra. då körde jag fast lite, men vi hade fått lös den på direkten typ om vi hade märkt att backen var i. hehee, skickligt! nu säger vi inge mer om de:D
sen for vi upp på rackberget en bit, sen kom vi ut i krokträsk. Där vände vi sen också var de en liten jävla brant backe men endast sten täckt med is på.. där körde en av skotarna fast. Men som tur är så vet pappa att han och vi brukar köra fast eller bänga på nå vis, så han har hett dit som en låda med yxa & en liten spade och sånt. men vi tog oss upp iaf, sen for vi hem! :D

riktigt jävla härligt och kul att köra skoter, finns de nå bättre ne, tror inte de! :D

bild här nerifrån på älven i somras, hörde kanske ihop med hejn, men skit samma:D


lördag

ställde klockan på 10 imorse, och klev upp..:o försöker vända på dygnet nu när skolan börjar på måndag, suck!

idag tänkte vi fara och se luleå hockey-färjestad i coop arena, eller nå. Men vet inte hur de blir med de;>

om de blir varmare sen ska jag då fan köra skoter, det är en sak som är säkert! men det är så kallllt;S

sötwilly

sitter och ser let´s dance! fyfaaan vad jag skratta när söt willy dansade! hahahha, och i början när han skaka asset! fytusan! och hans annsiskts uttryck, så grymt roligt.



måste lägga upp klippet när de kommer ut ¨å youtube eller nå senare, om ni missade det! :o

hejs♥

love spell

har kollat runt lite efter victoria´s secrets parfym love spell, jag lovar det är världens mest goddoftandes(haha) parfymen i heeela världen, och jag ska ha den! jag, emma å hennes syskon & några försökte beställa från deras hemsida för ett tag sen, men det gick inte! ;o fattar inte varför, vi måste fan pröva igen när  hon kommer hem!
gå in på deras hemsida, där finns de mycke man vill ha! :D

hittade massa nya på tradera som man kan bjuda på, men jag fattar inte hur man gör. mamma får hjälpa mig sen! ;D


JAG MÅSTE HA!
jag har hjälpt emma att annvända upp hennes parfym gode flitigt också, så hon behöver en ny! :D haha, sorry emmludd! :)

finns mycke mer också, typ hårspray, shampoo,balsam, tvål osv..!

miss nominen!♥

idag vaknade jag 12.30, duktigt va?! jag gör framsteg! måste ju försöka vända tbx dygnet för skolan börjar ju på måndag...

jag saknar lejd nominen massor!  vill bara att hon ska komma hem NU! men jag kommer typ inte få träffa hon förrens typ, onsdag! :o :S det är så länge dit, vill träffa hon nu ju!♥

 
phb! vi kan skratta åt jävlat ingenting i timmar! vi kan ligga & kolla på tv, sen börjar nån skratta då skrattar vi åt dens skratt, och sen åt det skrattet. sen håller vi på så läängeläänge! sjukt kul! :)



födelsedagspresenter

.. långt ord dedära!

tack för alla gratulationer idag! :D

har haft lite släktingar här på fika, och öppnat lite paket:D och ätit masssa tårta och annat gott!

jag har fått bl.a dehär:

Max factor Mascara

(oj, bilden blev stoor)

Superduper mysig fleecekofta(stavas de så?)
 
skit sköön, bor i den nu..

MONEEEY!  2000 spänn!

kalender  (bra att skriva in alla prov & så!)

( och nå pennor)

candy!

massa fika farmor baka idag, muums! :D hehe

Pressentkort på klippning

har säkert glömt nå, de gär man alltid! men skit i de! också hann inte minna å lisa köpa så får av dom sen, om jag har tur! haha:p

happy birthday

grattis till lilla mig som fyller 15 år idag..! hahah;D

blev väckt av att the family kom och sjöng när jag låg och sov typ 11.45 och fick öppna paket:D
jag var gode så trött, kunde inte somna,fattar inte varför, när man var liten  var de ju för att man fyllde år och vara så spänd, men inte nu:p när jag låg och kolla på film kring 04.00 imorse hade pappat redan stigit upp och kom och slog av;o orka ens stiga upp så tidigt utan andledning!

emma har skickar ett sms också, dom har de bra, men de spööregnade där:S så dom skulle shoppa! inte är jag avundsjuk,  absoluut inte!..jo! saknar hon! ♥


emma fyller år i thailand när vi var där:)

skriver vad jaghar fått och så senare! måste ju göra nån goood tårta nu snart;) mäster bakarn själv.. tror jag överlåter de  till nån annan, så den går att äta!

nu ringde ansii och hansi å gratta mig! :) ♥

onsdag

idag har jag gjort jävlat åssit, sovit, sett på tv och sånt;> haha, ont i huvet har jag också, vet inte varför? ;o

imorgon eller om 3 timmar och 13 minuter fyller jag 15, de ni! ;) hehe. jag har alltid trott att jag fyller på fredag, så jag har ju sagt de till massa folk, tur att ansii sa att det var på torsdag:D haha

nu ser jag på vinterkrysset, mycket innehållsrikt inlägg dehär som vanligt.. hejdå! =)

nattbloggg

var som sagt på bowling med släkten, mycket trevligt! också hat jag busat med lillpöjken, så söt! sprang fram å tillbaka i korridoren där minst 1000 ggr, och lekte tjuv och polis! haha :) efter det var slut vid 11 for dom flesta hem till oss och var i timringen,  över 30 st i den lilla, men finns det hjärterum finns de stjärterum! ;) haha, det har också varit himlarns skojit! och nu ska jag inte sitta inne och vara osocial, hejs!


bowling

igår bloggade jag inget, hade helt eenkelt inget att kriva, inte för att jag rukar h de annars heller men ändå;>

har duschat och nu håller jag på att söka nå kläder att ha på mih ikväll, för då ska släkten på pappas sida bowla här i älvsbyn, vi hyr alltid bowlinghallen på 13:dagsafton, och äter maat!:D haha, så det blir nog mycket trevligt:) de är ju inte ofta man träffar dom så;>

åå.. jag hittar inget att ha på mig, blir crazzyyy.


jag suger på att bowla, måste ju ha uppe dom där staketen, annars far ju klotet ner i rännan hela tiden! ;o

sauna

det var riktgt skönt att basta! att man inte gör de oftare. de finns inge bättre än en skön vededad bastu, också ska man drälla vett med vatten i hela den, sen slänga sig i snön, eller i älven, när de nu inte är is på den!

jag badade också lite i snön, de var kallt:S men de blir ju som så skönt efteråt!

bastun på sommarn, inte alls mobbat tak? ;p

nu blir de satc, som vanligt! :D fast egentligen har jag typ inte sett nå eftersom allt har tjorvat som attans. och dom jag har laddat mer har ju somsagt varit utan text å sånt skit..

skoter

jag och lisa gick ut och åkte lite pulka, haha! sen så kom pappa också gick vi över älven, han som tror sig vara the ice master himself så skulle han d bevisa att den var tjock och hållbar! så han tog yxan, och den var gode så tjock, på vissa ställen var de ju såhär lite vatten över isen. men de är ju ingen fara. Sen ville han skotta upp och åka skridskor med motorsågar.. som han gjorde en gång.. sen kom han på att han ville göra en bana och köra crossare där. Sen har vi också änkt att göra en ny brevlåda, typ av bruno.. r.i.p han! haha, också tar man nån gammal skoteroverall och fyller med halm så de ser ut som att de är en gubbe som kör, haha!
sen gjorde vi p eld i basyun, och tog fram 800:an!! så nu har jag kört skoter, fuck så kul!
men nu ska jag basta, hejs!


jag vet att ni gillar mina kunskaper i paint!  men såhär har iaf min extremt smarta pappa gjort:S:S suttit på huk, haft skidskor, 2  motrorsågaar och gasat med dom och åk sådär på älven..! inte smart alls, livsfarligt om man rammlar. men säkert grymt kul! haha:D

kata mama

idag vaknade jag 1, åå sover ju bort hela dagarna;S får nog ta och ställa klockan  imrgon!
jag har tråkigt, jag vet inte vad jag ska göra idag.

Läste på facebook att emma å dom hade varit på kata beach, där vi var! och åt panang på kata mama! åå, min favorit! ni anar verkligen inte hur sjukt jävla gott de var! haha, vill dit nu! =)



and here it  is!  det ser verkligen inte lyxigt eller så ut, men de är skit mysigt lunch ställer precis vid stranden. också var de typ lungt godaste & billigaste maten! ni anar inte hur mycke jag åt, kunde typ inte gå efteråt, hahaha!

dagens blogg

godkväll!

ville bara meddela er om att jag är finalist på emmelist blogg!  läs den btw, den är sjuukt bra! hon gör ju såna där handsmycken, ni vet som tex kissie har, som hon har gjort;>

så gå in där och rösta på mig på finalinlägget! gör du nu, everyone! :)

 




såg nu att man skulle ha röstat klart innan 00.00, och jag skrev dehär inlägget typ 01.30? haha, jag är ju allt för smidig, men shit the same! nuu.. ska jag typ sova eller nå liknande, puss!

help me!

såg att jag hade skrivit att jag fyller år på 2 dagar, men de gör jag inte! haha, tankespridd.. fuller år den 7! alltså på 5, snar 4 dagar;>

jag håller fortfarande på att ladda ner alla säsonger av sex and the city, men de finns typ ingenstanns med swesub. please, om de är nån som vet vars de finns, HJÄLP MIG!! haha, kommentera då bara;)

hejs!

snart 15:D

goddagens!

har varit vaken ett tag nu. Och jag vet då inte vad jag ska hitta på idag. it´s up to see!

idag är det också 2 januari, vilket betyder att jag fyller 15 på 2 dagar! :D jippie, riktigt niiiice alltså!

men nu.. ska jag typ, äta! de tycker jag om! :D haha, byee!

just dance!

har legat och kollat på alla bilder och videor från igår, omg säger jag bara! :D hahah, men de var när vi fortfarandee hade kläder på oss! (Y) men iaf, ni ska bara se våran dans! fetttnaaajs! jäklar vad vi dansa hoppa och stuttsa, svettigt vart det, bra de efter allt vi åt! ;o hahaha..

också lyckades jag filma när vi "sprängdes oss i luften" hanna hade ju inga vidare färdigheter med dedär att smälla raketer! och de lejda var att när vi hade sprängt alla såna stora hittade vi de där röret man skulle he dom i, aja, de gick ju gode bra ändå! och ansi var så rädd när vi tände på, hon stod och skrek att vi skulle springa! haha:)

nuu, blire sex and the city!

         


                                      

movie

idag har jag bara tagit de lungt och segat. typ sett på film å städat lite i rummet, vikt in kläder å sånt!
för ett tag sen såg jag 17 again! och zac är så jääääävla snygg, jag dör.. haha! de ska vara zac ingen himla nick (gay) jonas som hanni påstår är snygg, omg! hhahah;D

kolla bara kroppen..:D:D:D HAHA

nu.. vet jag inte vad jag ska göra, kolla på sex and the city, sen typ.. sova!

mitt nyår

igår lagade vi då maten, gissa vem som vart tvingat att stycka filé jäveln, ta bort allt vitt äckligt och skära den, och steka å krydda, osv, det var jag! ;D dom sa att dom också gjorde nå men dom sprang typ runt å sminka sig! ;o haha, älskar er ändå;)

sen åt vi, vi vart skiit mätta, sen gjorde vi efterrätt, som vi skulle äta senare, sen så umgicks vi bara, sprang runt å dansa med jääätte hög musik + att vi försökte överrösta musiken med våra röster. sen åt vi efterrätt. Sen gick vi ut och smällde smällare! :D och hanna hede ner dom stora  raketerna för mycket i snön, så den sprängdes i backen, så allt dedär färgglada regnade ju över oss! hahaha, det kom några som sa att vi försökte spränga oss själva i luften, men så var inte fallet!

sen dansa vi lite mer, det slutade med att vi sprang runt där i underkläder.. haha! don´t ask me why! sen kom sandra och therese förbi en snabbis så då klädde vi på oss igen. sen efter dom hade farit somnade ansii, och jag och hanna vi somnade vid 6 på morgonen.
sen sov vi till halv 10, sen kunde jag typ inte somna om.. ;S sen somna jag, sen vakna vi vid 11 igen. gick upp å typ städad, okeej, hanna gjorde väll de mesta jobbet! sen la vi oss och sov/vila tills jag for, kvart i 3.
när jag kom hem duschade jag och la mig i sängen, är trött!

ha ett bra 2010, puss!♥

RSS 2.0